Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Καλομοίρα στο TLIFE: “Ο Γιώργος έχει συνηθίσει να με βλέπει να φοράω μίνι στη σκηνή!”

Για τη ζήλια, τον έγγαμο βίο, το νοικοκυριό και το ενδεχόμενο να κάνει καριέρα στο εξωτερικό μίλησε το Καλομοιράκι στο TLIFE.

Πριν λίγο καιρό έδωσε μια μεγάλη συναυλία στην Αριζόνα και αποθεώθηκε από το κοινό. Σήμερα ήταν στο σπίτι της και μαγείρευει ένα από τα αγαπημένα φαγητά του συζύγου της, ενώ είναι έτοιμη ανα πάσα στιγμή να μεταμορφωθεί σε pop star και να ανέβει στη σκηνή. Ο λόγος για την Καλομοίρα που εδώ και ένα χρόνο ανήκει στο club των παντρεμένων και μένει μόνιμα στην Αμερική, αλλά δεν ξεχνά ποτέ την Ελλάδα και κάθε φορά επιστρέφει με μια καινούρια έκπληξη για τους θαυμαστές της.

 

Η γλυκιά Καλομοίρα κάνοντας ένα μικρό διάλλειμα από το φορτωμένο πρόγραμμά της (σπουδάζει σε αμερικάνικο Πανεπιστήμιο) και μίλησε στο TLIFE για τις σέξυ εμφανίσεις της στη σκηνή, τα επόμενα σχέδιά της και τη ζωή της ως παντρεμένη. Ενώ, δεν δίστασει να αποκαλύψει πως τα πάει με το νοικοκυριό και αν ο αγαπημένος της Γιώργος ζηλεύει όταν την βλέπει να εμφανίζεται τόσο σέξυ στη σκηνή.

 

Πριν λίγες μέρες έδωσες μια μεγάλη συναυλία στην Αριζόνα. Πώς τα πέρασες εκεί και πως σου φάνηκε όλη αυτή εμπειρία;

 

Πέρασα πολύ ωραία στην Αριζόνα. Ήταν η πρώτη μου φορά εκεί και ο κόσμος ήταν πάρα πολύ ζεστός και ενθουσιασμένος. Είμαι χαρούμενη που είχαμε χρόνο και να δούμε λίγο τα ωραία της Αριζόνα. Μια από τις ημέρες ανεβήκαμε σε ένα βουνό… Ήταν πάρα πολύ εντυπωσιακό.

 

Πώς ήταν η συνεργασία σου με το διάσημο χορογράφο της συναυλίας, που έχει συνεργαστεί με αρκετές επώνυμες σταρς;

 

Ο Bijan έχει τόσο ταλέντο και μου έχει μάθει πολλά πράγματα για το χορό. Έχει δουλέψει με τον Jay-Z, την Rihanna και τον Kanye West. Ήταν τιμή μου όταν είπε να χορογραφίσει το tour μου. Είναι πολύ professional και τον ενδιέφεραν πολύ οι λεπτομέρειες, που είναι κάτι που λατρεύω!

 

Διάβασε τι είπε η Καλομοίρα για τη σχέση της με τον Γιώργο και τη ζήλια

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε