Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Κάν’ το όπως η Drew Barrymore και χάσε 10 κιλά!

Η Drew μεγάλωσε και έγινε ένας από τους σέξι Άγγελους του Τσάρλι. Για να το πετύχει όμως αυτό έπρεπε να χάσει 10 κιλά. Ποια δίαιτα ακολούθησε και ποιο ήταν το πρόγραμμα γυμναστικής της;

Έχεις την αίσθηση πως η Drew γεννήθηκε μέσα στα studio του Hollywood. Και όχι άδικα… Από τα 7 της έπαιξε στην μεγάλη οθόνη και έγινε το αγαπημένο κορίτσι των ταινιών. Η Drew μεγάλωσε και έγινε ένας από τους σέξι Άγγελους του Τσάρλι. Για να το πετύχει όμως αυτό έπρεπε να χάσει 10 κιλά. Ποια δίαιτα ακολούθησε και ποιο ήταν το πρόγραμμα γυμναστικής της;

Μάρτυρας το παντελόνι

“Είχα πάρει αρκετά κιλά και δεν είχα καταλάβει τη διαφορά, μέχρι που βρήκα και πάλι τα παλιά μου παντελόνια” αναφέρει η Drew Barrymore. Η διάσημη ηθοποιός συνειδητοποίησε πως πήρε 10 ολόκληρα κιλά όταν θέλησε να δοκιμάσει το παλιό της παντελόνι.

“Έχω αρκετά κοντά πόδια. Ξέρω πως δεν είμαι άσχημη, αλλά δεν νομίζω πως είμαι και όμορφη. Σιχαίνομαι τα μπράτσα μου, μοιάζουν με σάκους!” αναφέρει. Και μπορεί η Drew να είναι μετριόφρων, όμως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να αποχωριστεί τα αγαπημένα της τζιν!

Το τρέξιμο που της άλλαξε τη ζωή

“Δεν έκανα γυμναστική ποτέ μέχρι σήμερα, αλλά από τη στιγμή που ξεκίνησα το σώμα μου άλλαξε πραγματικά”

Η Drew ακολουθούσε για χρόνια τον εύκολο δρόμο των διάφορων fad diets που κυκλοφορούσαν προκειμένου να χάσει κιλά. Μέχρι που ασχολήθηκε με τη γυμναστική. “Από ό, τι φαίνεται όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που λένε πως η γυμναστική κάνει καλό είχαν δίκιο. Το μισώ αυτό!”

Διάβασε περισσότερα στο Tlife

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε