Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κάν’ το όπως η Monica Bellucci! Τα πολλά μικρά γεύματα είναι το μυστικό της…

Είναι 44 ετών και είναι καλλονή. Οι καμπύλες της αναστατώνουν τους πάντες! Πώς προσέχει τη σιλουέτα της; Τι τρώει;

Η  Monica Bellucci είναι η απάντηση στην πιο Sexy Diva από την Αμερική… Έχει class και έναν αέρα που δεν μπορείς να συναντήσεις στα κινηματογραφικά studio του Hollywood. Είναι ζουμερή, είναι χυμώδης και ακομπλεξάριστη. Είναι Ευρωπαία… και δεν έχει βάλει ποτέ τον εαυτό στη διαδικασία της δίαιτας. 

Φυσικά, είναι απολύτως περήφανη για αυτό!  “Δεν είμαι παχιά, αλλά δεν είμαι και skinny” αναφέρει και εξηγεί. “Είμαι γυναίκα με καμπύλες και λατρεύω να τρώω και να απολαμβάνω τη ζωή!”

Δεν κάνει δίαιτα! Τι κάνει όμως;

Η Monica δεν είναι άνθρωπος που έχει εμμονές με το τέλειο σώμα. Γνωρίζει ποια είναι και τι θέλει να κάνει και δεν ενδιαφέρεται για υστερικές αντιδράσεις και εξαντλητικές δίαιτες.

“Δεν είχα ποτέ το σώμα ενός μοντέλου. Είμαι ψηλή, αλλά όχι τόσο ψηλή! Έχω καμπύλες, αλλά δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να κάνω δίαιτα. Κανείς μπορεί να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό ή να παίξει στον κινηματογράφο μόνο αν δεν φοβάται να ανακαλύψει ποιος πραγματικά είναι!” εξηγεί σε όσους αναρρωτιούνται πως διατηρεί αυτό το υπέροχο σώμα, ακόμη και στα 44 χρόνια της. 

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε