Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Καρναβάλι 2012: Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα γίνουν το τριήμερο σε όλη την Ελλάδα!

Πού μπορείς να διασκεδάσεις το τριήμερο…

Τελευταίες μέρες των αποκριών και σίγουρα θέλεις να βγεις και να το γιορτάσεις με τους φίλους σου. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις και λίγο πριν κάψουν το Βασιλιά “Καρνάβαλο”, οι Δήμοι θα γιορτάσουν με παρελάσεις αρμάτων. Ενώ, την Καθαρά Δευτέρα ετοιμάσου να πετάξεις το χαρταετό.

Χαρτοπόλεμος, σερπαντίνες, σοκολάτες και πολλές μεταμφιέσεις θα παρασύρουν εσένα και την παρέα σου στο κλίμα τον αποκριών, για να γιορτάσεις και να συμμετέχεις και εσύ στο τρελό γλέντι των “μασκαράδων”. Βρες το πιο πρωτότυπο κουστούμι, φόρεσε τη μάσκα σου και μπες κι εσύ στην ξέφρενη γιορτή. Το TLIFE σου προτείνει μερικά από τα πιο γνωστά μέρη που μπορείς να πας τόσο στην Αθήνα, όσο και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας!

Πάτρα

25 Φεβρουαρίου 2012    

12:00 – 14:00: ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

18:30: ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΟΔΑΡΑΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

 22:00: ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ – bal de tete

26 Φεβρουαρίου 2012    

14:30: ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

21:00: ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ “THE SHOW”

Αθήνα

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου:

17:00: Μουσείο Ακροπόλεως – H Χορωδία του Δήμου Αθηναίων θα ερμηνεύσει κλασικές καντάδες και οπερέτες.

17:00: Πλατεία Μοναστηρακίου- Η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων με ρυθμούς latin.

19:00: Πλάκα- Οι «Μορφές Έκφρασης» κατεβαίνουν στη με καρναβαλικά δρώμενα και γαϊτανάκι.

20:00: Πλατεία Μοναστηρακίου- Κουβανέζικη μουσική και χορός.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου:

13:00: Θησείο (απέναντι από το σταθμό ΗΣΑΠ) –  H Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων σε ρυθμούς latin.

13:00: Πλατεία Μοναστηρακίου- Big Band του Δήμου Αθηναίων.

19:00: Πλάκα- «Μορφές Έκφρασης», γαϊτανάκι.

20:00: Πλάκα- Η μπάντα χάλκινων «Balkana Μama».

Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου:

Λόφος Φιλοπάππου – μουσική από το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του δήμου Αθηναίων με τη Νάντια Καραγιάννη και το Νίκο Καραγιάννη. Επίσης θα προσφερθούν λαγάνες, φασολάδα ενώ οι μικροί και οι μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να πετάξουν το χαρταετό τους.

Ξάνθη

Σαββατο 25 Φεβρουαριου 2012

13:30: Ελεονώρα Ζουγανέλη – Ευριπίδης Ζεμενίδης, “Είπα στους φίλους μου…”

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μέλος της πιο ταλαντούχας νέας γενιάς τραγουδιστώντα τελευταία τρία χρόνια, με κάθε εμφάνιση της επιβεβαιώνει την πληθωρικήτης προσωπικότητα και καταθέτει ακομπλεξάριστα και με αυτοπεποίθηση τηναπόλυτα δική της ταυτότητα, το «soundtrack της δικής της γενιάς», που χωράειεπιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής γλώσσας, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και αναδρομή στα νεανικά μελωδικά βιώματα της.“Είπα στους φίλους μου…».Με νέα πνοή, σε ιδιαίτερους χώρους, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πορεύεται σεδύσκολους καιρούς κατανοώντας τις ανάγκες μιας κοινωνίας σε κρίση.Με σκληρή δουλειά και ανοιχτούς ορίζοντες φτιάχνει τα δικά της μουσικά«μοντέλα» εγκαινιάζοντας ένα νέο είδος τραγουδίστριας που ακροβατεί στιςμουσικές του κόσμου. Από τη μία να σολάρει με άνεση στη διασκευή του “TellHer Today” του Tom Baxter και στο τραγούδι του Michael Jackson “Billie Jean”,την άλλη να σκίζει ερμηνευτικά το «Μαύρο Χιόνι» του Goran Bregovic και τέλοςνα καταλήγει με λυγμό και απόλυτο σεβασμό στο “Μακριά μου να φύγεις” τουΠάνου Γαβαλά. Όλα δε αυτά μπλεγμένα με τις δικές της επιτυχίες.

19:30: Βραδινή Καρναβαλική Παρέλαση

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ

Τα αποκριάτικα πληρώματα που θα πάρουν μέρος στην ΜεγάληΚαρναβαλική Παρέλαση της Κυριακής, ξεκινώντας στις 19:30 απότην οδό 28ης Οκτωβρίου, θα παρελάσουν χορεύοντας σε ξέφρενους καρναβαλικούς ρυθμούς.Η παρέλαση θα καταλήξει στην Κεντρική Πλατεία όπου το γλέντιθα συνεχιστεί μ’ ένα ξέφρενο πάρτι. Μουσική επένδυση από τονΜπάμπη Δαργανάκη. Ένα project που κινείται σε latin και σύγχρονους χορευτικούς ρυθμούς.

Κυριακή 26 Φεβρουαριου 2012

13:30: “ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚη ΠΑΡΕΛΑΣΗ”

ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΗΣ (ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ)

Κορυφαία στιγμή των Εορτών είναι η Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση. Φέτος την παρέλαση θα πλαισιώνουν οι Κόκκινες μαζορέτες Stell Rosse από τηνΚέρκυρα. Άρματα και χιλιάδες καρναβαλιστές θα ξεχυθούν στους δρόμουςτης πόλης, με χρώματα και μουσικές να συνοδεύουν τον Βασιλιά Καρνάβαλο.Μουσική επένδυση από τον Μπάμπη Δαργανάκη. Ένα project που κινείται σεlatin και σύγχρονους χορευτικούς ρυθμούς.Μέσω της οδού 28ης Οκτωβρίου θα περάσει από την Κεντρική Πλατεία, και θακαταλήξει στο χώρο του γηπέδου του ΑΟΞάνθης όπου βρίσκονται τα στέκια τωνΣυλλόγων.Με τη λήξη της παρέλασης ξεκινάει ένα μεγάλο πάρτι στο πάρκο απέναντι απότο γήπεδο με τη συμμετοχή όχι μόνο των Καρναβαλιστών αλλά και του κόσμου.Μουσική από τον DJ BOUZOURIS, πυροτεχνήματα, άφθονο κρασί, χορός.Την Καρναβαλική Παρέλαση για την ΕΤ 3, θα παρουσιάσει ο Χρήστος Νέζος.

Δες περισσότερες εκδηλώσεις από όλη την Ελλάδα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε