Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Κάρτσωνα-Χατζής: Βάφτισαν το γιο τους!

Το λαμπερό ζευγάρι βάφτισε  τον μοναχογιό του στο κτήμα Νάσιουτζικ σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

19:30  Η Νίκη Κάρτσωνα συκινημένη βγήκε από το χώρο της βάφτισης για να μιλήσει στους δημοσιογράφους. “Κάποιος που πετάει στον αέρα και βγάζει φωτογραφίες δεν με ενοχλεί απλά, με εκνευρίζει αφάνταστα. Και εμένα και τον σύζυγό μου”, δήλωσε η παρουσιάστρια για τον φωτογράφο που πέταξε με αλεξίπτωτο πάνω από το κτήμα για να εξασφαλίσει φωτογραφίες.

ΦΩΤΟ: ΤL!fe

18:05 Έφτασε και ο νονός του ενός έτους Φίλιππου.

18:00 Ο Νίκος Χατζής έφτασε στο χώρο που θα τελεστεί το μυστήριο.

ΦΩΤΟ: TL!fe

17:50 Στο Μουσείο Νάσιουτζικ έφτασε ο μπαμπάς της Νίκης Κάρτσωνα και αποκάλυψε ότι το όνομα του μικρού θα είναι Φίλιππος -Δημήτρης!

Ο Νίκος Χατζής και η Νίκη Κάρτσωνα ετοιμάζουν εδώ και καιρό τις λεπτομέρειες για να είναι όλα τέλεια σε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές για τον μοναχογιό τους. Η βάφτιση έγινε την Κυριακή 13 Ιουνίου στις 18:00 στο Κτήμα Νάσιουτζικ και την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στην Παλλήνη. 

Νονός του μικρού, ο οποίος θα πάρει το όνομα Φίλιππος, θα είναι ο παλιός συμπαίκτης του μπαμπά, Γιάννης Μπουρούσης. Οι δύο αθλητές έχουν μία στενή φιλία. Χαρακτηριστικό είναι ότι το ζευγάρι τον Μάιο ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι προκειμένου να είναι στο πλευρό του στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα.

Γιάννης Μπουρούσης

Την βάφτιση την έχει οργανώσει  η Planet Cool, εταιρεία της παρουσιάστριας που ασχολείται με εκδηλώσεις. Στο στολισμό θα κυριαρχήσει το στοιχείο του μπάσκετ αλλά και λέξεις που αρχίζουν από το γράμμα Φ.

ΦΩΤΟ: TL!fe

Ο χώρος που επέλεξε το ζευγάρι να πραγματοποιηθεί το μυστήριο δεν είναι τυχαίος καθώς εκεί έγινε και ο γάμος τους πριν από τρία χρόνια.

 

Μετά την βάφτιση ακολούθησε party οργανωμένο από την Νίκη όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με κλόουν και ταχυδακτυλουργούς αλλά και με πλούσιο μπουφέ.

Διαβάστε επίσης: Βαφτίσια για την Νίκη Κάρτσωνα!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε