Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Κατάθεση σοκ από την πρώην σύζυγο του Τ.Θεοδωρίδη!

Η Νάνσυ Παντοπούλου περιγράφει με λεπτομέρειες την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά.

Μετά την συγκλονιστική συνέντευξη του Τεό Θοδωρίδη στην εκπομπή “Αξίζει να το δεις” και στην Τατιάνα Στεφανίδου, έρχεται μία σοκαριστική κατάθεση για να δώσει περισσότερα στοιχεία. Το μοντέλο κατηγορείται για εισαγωγή κοκαΐνης στην Ελλάδα και τιμωρήθηκε με χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου σε ποινή φυλάκισης 18 ετών.

Η πρώην σύντροφός του είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του. “Υπήρχαν διαστήματα που κοιμόταν για μέρες και άλλα που ήταν διαρκώς ξύπνιος. Η μύτη του έτρεχε αίμα. Ήταν εξαρτημένος”, δηλώνει η ίδια στην κατάθεσή της στο δικαστήριο, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

“Με τον Τεό υπήρξαμε παντρεμένοι. Πρόκειται για ένα καλό κι εργατικό παιδί. Ξεκίνησε να δουλεύει στη λαχαναγορά και εντελώς ξαφνικά βρέθηκε να περπατάει στις μεγαλύτερες πασαρέλες. Στην αρχή όλα ήταν τέλεια…Ήταν γλυκός, καλός, ευχάριστος και πάντα γελαστός. Η ζωή μας άλλαξε όταν έμπλεξε με τα ναρκωτικά”, ανέφερει το μοντέλο Νάνσυ Παντοπούλου. “Όταν έπειαρνε την δόση του ήταν καλά. Όταν δεν είχε γινόταν άλλος άνθρωπος. Αγνώριστος…Ζούσαμε μια κόλαση”, συνεχίζει στην κατάθεσή της η ίδια.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από 7 χρόνια στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. Γνωριστήκανε στην συμπρωτεύουσα όπου είναι και ο τόπος καταγωγής τους αλλά ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ. “Τα ναρκωτικά ήταν ο βασικός λόγος που απομακρυνθήκαμε”, λέει χαρακτηριστικά η Νάνσυ, που δεν έπαψε να στέκεται στο πλευρό του μοντέλου ακόμα και κατά την διάρκεια της δίκης.

Η Νάνσυ Παντοπούλου

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε