Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Kate Middleton- Oι τελευταίες ώρες ως κοινή θνητή…

Ετοιμάζεται για τη μεγάλη στιγμή η μέλλουσα σύζυγός του πρίγκιπα William.

Τις τελευταίες ώρες ως ανύπαντρη και… κοινή θνητή, περνά η Kate Middleton. Η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα William ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη στιγμή.

 
Τα πράγματα της νύφης έχουν ήδη μεταφερθεί στην πολυτελή σουίτα που θα μείνει με την οικογένειά της στο Goring Hotel στην περιοχή Belgravia. Μάλιστα, η επιλογή του ξενοδοχείου ανήκει στην νύφη, η οποία δεν ήθελε να μείνει σε κάποιο από τα δωμάτια του παλατιού που μπορούσε να της παραχωρήσει η βασιλική οικογένεια για την τελευταία νύχτα πριν το γάμο.
 
Σήμερα το πρωί η Kate έκανε και την τελευταία πρόβα για το γάμο της. Ο κόσμος που έχει κατασκηνώσει έξω από το Westminster Abbey ξέσπασε σε χειροκρατήματα μόλις είδε την μέλλουσα σύζυγο του William να φθάνει στο χώρο της τελετής.


 

 

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια τόσο γύρω από το Westminster Abbey, όσο και γύρω από το Goring Hotel και δεν υπάρχει περίπτωση να φανερωθεί το νυφικό που έχει επιλέξει η Kate μέχρι τη στιγμή που θα δει τον αγαπημένο της. Βρετανικές πηγές ανέφεραν μάλιστα, πως στη σουίτα της θα μεταφερθούν 3 νυφικά, ώστε μέχρι και την τελευταία στιγμή να μην γνωρίζει κανένας πως θα είναι ολοκληρωμένη η εμφάνιση της νύφης. Για το νυφικό της πάντως, έχουν ακουστεί πολλά ονόματα διάσημων Βρετανών σχεδιαστών και όχι μόνο, αλλά όπως όλα δείχνουν το νυφικό θα είναι έκπληξη μέχρι και την τελευταία στιγμή.

 

 
Ωστόσο, η Kate θέλει σίγουρα η εμφάνισή της να είναι διακριτική και πολύ σικ, χωρίς υπερβολές, όπως ακριβώς αρμόζει στο βρετανικό πρωτόκολλο. Η ίδια θέλει ένα διακριτικό μακιγιαζ, ενώ τα μαλλιά της θέλει να αναδεικνύουν το φυσικό της λουκ. Ο hair stylist της Richard Ward, που είναι υπεύθυνος για το slyling των μαλλιών της νύφης, της μητέρας της Carole και της αδελφής της Pippa ανέφερε πως έχουν γίνει αρκετές πρόβες για το χτένισμα της Kate και το μόνο που έχει ζητήσει εκείνη είναι τα μαλλιά της να φαίνονται φυσικά και να μην γίνουν υπερβολές.
 
Ακόμη, η Kate παρόλο που δεν χάνει ποτέ το χαμόγελό της φαίνεται πως είναι λίγο αγχωμένη καθώς πλησιάζει η ημέρα του γάμου, με δεδομένο ότι όλα τα βλέμματα θα είναι “καρφωμένα” πάνω της, περιμένοντας από την ίδια να σταθεί αντάξια των περιστάσεων.
 
 
                                      
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε