Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Κάτια – Σάκης: Δεν αποχωρίζονται λεπτό τον μπέμπη! Tι δήλωσε ο μαιευτήρας της Κάτιας στο TLIFE

Διάβασε όσα δήλωσε ο μαιευτήρας της Κάτιας στο TLIFE!

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έγιναν για δεύτερη φορά γονείς και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Από μέρα σε μέρα, μάλιστα, το γνωστό ζευγάρι αγκαλιά με το νέο μέλος της οικογένειας Ρουβά αναμένεται να αναχωρήσουν για το σπιτάκι τους στον Νέο Βουτζά, που όλο αυτό το διάστημα ανακαινιζόταν προκειμένου να υποδεχτεί τον Ρουβά Junior!

Ο γνωστός τραγουδιστής, που βρισκόταν στη συμπρωτεύουσα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έχει κάνει τη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη, Παγκράτι – Κολλιάτσου. Ο ίδιος και η σύντροφός του, δεν αποχωρίζονται τον μπέμπη λεπτό και όπως δήλωσε στο TLIFE, ο μαιευτήρας της Κάτιας, ο Ρουβάς junior έχει πάρει χαρακτηριστικά και των δυο γονιών του!

Ας τα πάρουμε όλα όμως, από την αρχή…

Η Κάτια Ζυγούλη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής άρχισε να έχει τους πρώτους πόνους, -ήταν στον μήνα της, αλλά υπολογιζόταν να γεννήσει αργότερα- με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αμέσως στο μαιευτήριο ΛΗΤΩ. Ο αγαπημένος της Σάκης θεώρησε σωστό να αναβάλλει την προτελευταία εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη, καθώς είχε φτάσει η ώρα να γνωρίσει το αδερφάκι της η μικρή Αναστασία!

Διάβασε όλα όσα δήλωσε ο μαιευτήρας της Κάτιας και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε