Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κινδύνεψε να καεί ζωντανή η Μάγια Μελάγια

Δραματικές στιγμές μέσα στο σπίτι της έζησε η μεγάλη φωνή του ελληνικού πενταγράμμου Μάγια Μελάγια. Γλίτωσε από θαύμα από φωτιά που έπιασε το διαμέρισμα της.

Μια από τις γυναίκες που σημάδεψαν το ελληνικό τραγούδι πριν από λίγες μέρες βρέθηκε μέσα στις φλόγες και παρολίγον να καεί ζωντανή.
 
Η φωτιά στο σπίτι της προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα της τηλεόρασης και αστραπιαία εξαπλώθηκε παντού. Η ίδια, διασχίζοντας τις φλόγες κατάφερε να βγει στον δρόμο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Εσπρέσο, λίγη ώρα αργότερα η Πυροσβεστική κατόρθωσε να σβήσει την φωτιά και έτσι οι φλόγες δεν επεκτάθηκαν και στα διπλανά διαμερίσματα.
 
Όσο για το σπίτι της τραγουδίστριας, υπέστη μεγάλες ζημιές και δεν είναι κατοικήσιμο. Φίλοι και γείτονες βλέποντας την καταστροφή έσπευσαν να της συμπαρασταθούν. Μάλιστα ο ηθοποιός Γιώργος Ματαράγκας που μένει σε απόσταση αναπνοής και με τον οποίο συνδέεται φιλικά προσφέρθηκε να την φιλοξενήσει. Η Μάγια Μελάγια δέχτηκε την ευγενική προσφορά του φίλους και έτσι προσωρινά μένει μαζί του μέχρι να φτιάξει και πάλι το σπίτι της.
 
Σε αυτή τη γειτονία στην Αγίου Μελετίου η Μάγια Μελάγια ζει πολλά χρόνια και την έχει αγαπήσει. Ένα στενό πιο κάτω έμενε η κολλητή της φίλη, η αξέχαστη Σπεράντζα Βρανά που πήγαινε και την έβλεπε σχεδόν καθημερινά.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα, λίγες μέρες πριν το ατύχημα αυτό, η γνωστή τραγουδίστρια είχε χάσει την αγαπημένη της αδελφή. “Κάνω κουράγιο και αυτό το κακό που με βρήκε θα το ξεπεράσω!” είπε σε ανθρώπους του χώρου της που την αναζήτησαν για να την παρηγορήσουν και να της συμπαρασταθούν.
 
Η Μάγια Μελάγια είναι από τα πιο λαμπερά πρόσωπα που πέρασαν ποτέ από το ελληνικό τραγούδι. Το όνομα της είναι συνώνυμο του βελούδου των ματιών της. Άναβε φωτιές στο πέρασμα της και με τη γεμάτη νεύρο φωνή της πρόσφερε διασκέδαση δίχως όρια.

 

 
Με τη μελωδική της φωνή το κοινό αγάπησε τα τραγούδια, “Κοίτα ρε τι έπαθα”, Κάθε λιμάνι και καημός”, “Ροδόσταμο σε πότισα”, Μ’ έμαθες ν’ αγαπώ” και πολλά άλλα.
 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε