Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κορυφώνεται η κόντρα για τη θρυλική βίλα του Billy Bo!

Στα δικαστήρια φαίνεται πως θα λύσουν το θέμα ο Μάκης Τσέλιος και ο Χρυσόστομος Βαλσάμης

Μπορεί να έχουν περάσει 24 χρόνια από τον θάνατο του Billy Bo, ο δικαστικός αγώνας για τα περιουσιακά του στοιχεία, όμως καλά κρατά.

 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ακόμη και σήμερα συγγενείς του κορυφαίου σχεδιαστή, που χάθηκε τόσο πρόωρα χτυπημένος από τον ιό του AIDS, διεκδικούν μερίδιο από την τεράστια περιουσία του ανταλλάσσοντας μηνύσεις με τον τότε συνέταιρό του Μάκη Τσέλιο.
 
Αρχές Μαρτίου, ο Μάκης Τσέλιος εγκαλεί στις αίθουσες του δικαστηρίου τον γαμπρό του Billy Bo, Χρυσόστομο Βαλσάμη, σύζυγο της Αννας Κουρκουμέλη, μιας από τις τρεις αδελφές του πρόωρα χαμένου σχεδιαστή. Στη μήνυσή του υποστηρίζει ότι απειλήθηκε άμεσα η ζωή του, ενώ στη διεκδίκηση της περιβόητης βίλας τη Μυκόνου βγήκαν ακόμα και… μαχαίρια!
 
Η δίκη έχει οριστεί για την 1η Μαρτίου στο Πλημμελειοδικείο Πειραιά. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, «ο Βαλσάμης διέδωσε ψευδή στοιχεία για τον Τσέλιο, αναφέροντας ότι “είναι απατεώνας και έχει καταχραστεί την περιουσία του”», ενώ πάντα σύμφωνα με το κατηγορητήριο «απείλησε τον Τσέλιο ότι θα τον σκοτώσει». Ο εκ των κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών είχε μηνυθεί και από τον Βαλσάμη, αλλά δικαιώθηκε στα δικαστήρια.
 
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Βαλσάμης διέδωσε ψευδή στοιχεία για τον Τσέλιο, αναφέροντας ότι είναι απατεώνας και έχει καταχραστεί την περιουσία του, ενώ πάντα σύμφωνα με το κατηγορητήριο, απείλησε τον Τσέλιο ότι θα τον σκοτώσει. Ο Τσέλιος είχε επίσης δεχθεί μήνυση από τον Βαλσάμη, αλλά δικαιώθηκε στα δικαστήρια.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε