Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Κοσμικός γάμος για το ζεύγος Βάρδα – Πουλαντζά!

Η Ναταλία και ο Δάκης αποφάσισαν να σφραγίσουν τη σχέση τους, από την οποία έχουν αποκτήσει και ένα παιδί, με θρησκευτικό γάμο.

Ένα από τα ζευγάρια που προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να αποφεύγουν τη δημοσιότητα, η Ναταλία Βάρδα και ο Δάκης Πουλαντζάς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου! Η τελέτη έγινε, χθες Παρασκευή, στον Ναό Αγίου Δημητρίου, στο Παλαιό Ψυχικό.

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της high society και μάλιστα έχει αποκτήσει κι ένα παιδάκι. Ο γάμος αυτός ολοκληρώνει την ευτυχία που ήδη βιώνουν!

Η Ναταλία Βάρδα είναι η πρωτότοκη κόρη της οικογένειας Βάρδα, γνωστή για τις επιχειρήσεις της με προϊόντα επώνυμης ένδυσης. Τα τελευταία χρόνια η κόρη του Θεόδωρου Βάρδα και της Ζωής Παπαδοπούλου-Λοράνδου έχει αναλάβει τη διεύθυνση του γυναικείου τμήματος της εταιρείας. Ο σύντροφός της από την άλλη είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της πράσινης ενέργειας και του φωτισμού.

Πιστή στο minimal ύφος, η Ναταλία επέλεξε ένα λιτό νυφικό γνωστού οίκου, το οποίο συνδίασε με διαμαντένια κοσμήματα. Στο πλευρό της για όλες τις ετοιμασίες του γάμου, εκτός βέβαια από την μητέρα της και η μικρότερη αδερφή της Τατιάνα. Το ζευγάρι με τις οικογένειές του υποδέχτηκε τους καλεσμένους μετά το γάμο στο Ekali Club.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε