Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κουρεύτηκε και είναι ίδια ο αδελφός της!

Η πρωταγωνίστρια του Χάρι Πότερ, για ψώνια με τον αδελφό της στο κέντρο του Λονδίνου

Το να έχεις πολλά κοινά με την αδελφή σου, είναι θείο δώρο. Το να σε μπερδεύουν με εκείνη, σίγουρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί!

Ο λόγος για την γνωστή ηθοποιό Emma Watson και τον αδελφό της Alex που απ’ότι φαίνεται και στις φωτογραφίες μοιάζουν πολύ! Οι δυο τους πρόσφατα εθεάθησαν να κάνουν τα ψώνια τους στο κέντρο του Λονδίνου.

Η Emma που αποφάσισε να αλλάξει την εμφάνισή της και να κόψει κοντά τα μαλλιά της, μοιάζει πολύ εμφανισιακά με τον αδελφό της Alex, ο οποίος διατηρεί πιο μακρύ μαλλί.

Ο Alex που είναι μοντέλο, σαν καλός αδελφός, κουβάλησε τις τσάντες, ενώ εκείνη πλήρωσε τον λογαριαμό! Μάλιστα, στο παρελθόν τα δυο αδέλφια είχαν κάνει κοινή φωτογράφιση για μια καμπάνια του οίκου Burberry. 

Η πρωταγωνίστρια του Χάρι Πότερ λίγες μέρες πριν επέστρεψε στα καθήκοντά της ως φοιτήτρια, στο πανεπιστήμιο του Rhode Island των Ηνωμένων Πολιτείων.

Η Emma λίγο αφότου ξεκίνησαν τα μαθήματα, έσπευσε να κοινοποιήσει μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Twitter, πόσο χαρούμενη είναι που ξεκινούν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, κι ευχήθηκε καλή αρχή σε όλους όσους επιστρέφουν στα θρανία!  

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε