Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κουρκούλης – Κελεκίδου στο TLIFE: “Είμαστε ο ένας ο καθρέφτης του άλλου”

Ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπητά ζευγάρια, ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου μίλησαν στο TLIFE και αποκάλυψαν πολλά…!

Ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου μίλησαν στο TLIFE για την σχέση τους, τον καρπό του έρωτά τους Θάνο, και την νέα συνεργασία τους επί σκηνής στο TEATRO!

Η Κέλλυ Κελεκίδου έπειτα από δυο χρόνια απουσίας από τις εμφανίσεις της, επιστρέφει πιο ανανεωμένη και όπως υποστηρίζει “πιο ώριμη”. “Αν λείπεις δυο χρόνια, σκέφτεσαι τα πράγματα πολύ διαφορετικά, έχεις πιο καθαρό μυαλό. Επιστρέφω με πολύ διάθεση, και πραγματικά χαίρομαι γιατί όλα στην ζωή μου είναι καινούρια. Καινούρια δισκογραφική εταιρία Heaven, με τον Μάκη Πουνέντη τον κουμπάρο μου, νέα δισκογραφική δουλειά που περιλαμβάνει τραγούδια των Γιώργου Μουκίδη, Γερμενή, Χρήστου Δάντη, τραγούδια που εύχομαι να αγαπήσει ο κόσμος”.

Από τις καλύτερες στιγμές των εμφανίσεών τους στο κέντρο TEATRO, θα είναι ένα μουσικοθεατρικό σκετς διάρκειας 13 λεπτών. Όπως εξηγεί η Κέλλυ Κελεκίδου, ξεκίνησε από μια δική της γενική ιδέα, που τελικά “έδεσε” με τις ιδέες που αντάλλαζαν με τον σύζυγό της. “Απλά, του έδωσα μια ιδέα για το πως θέλω να βγει το κομμάτι. Ξεκίνησε λέγοντας ο ένας μια ιδέα, ο άλλος μια άλλη, απορρίψαμε κάποιες, προσθέσαμε κάτι άλλο και το δέσαμε μαζί”.

“Δεν συγκρίνεσαι” είναι ο τίτλος του τραγουδιού που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των θεατών για 13 λεπτά. Βάλαμε…δύσκολα στην τραγουδίστρια όταν τη ρωτήσαμε σε ποιον από τους δυο άντρες της ζωής της θα αφιέρωνε το τραγούδι, κι εκείνη απάντησε με ειλικρίνεια: “Κάθε τι που επιλέγουμε στη ζωή μας, δεν συγκρίνεται. Για να είναι δίπλα μου ο Νίκος, σημαίνει πως δεν συγκρίνεται με κάποιον άλλο! Αλλά, νομίζω πως στον γιο μου, τα αφιερώνων όλα. Αυτός είναι κάτι που δεν πρόκειται με τίποτα να συγκριθεί. Τον βάζω πολύ πιο πάνω ακόμα και από τον ίδιο μου τον εαυτό. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με τον Θάνο”!

Επίσης, η τραγουδίστρια μιλάει για το πόσο επηρεάζει τη σχέση τους, το γεγονός ότι και οι δυο εργάζονται στον ίδιο χώρο. “Όταν έχεις την καθημερινή τριβή δεν έχει να σου δώσει μόνο θετικά στοιχεία, ο ένας παίρνει απ’ τον άλλον αλλά κάποιες φορές έχει και κάποιες προστιβές, που αν τις συζητά λύνονται. Δεν θα πω ότι όλα στη ζωή μας είναι ρόδινα. Έχουμε τις καλές και τις κακές μας στιγμές. Κάποιες φορές χαίρομαι που ο Νίκος κάνει αυτή τη δουλειά, γιατί καταλαβαίνει πως ένας καλλιτέχνης μπορεί να λειουργήσει. Ο Νίκος είναι ο καθρεύτης ο δικός μου κι εγώ ο δικός του”! 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε