Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κρυσταλλία: “Οι σχέσεις μου με τους Otherview δεν είναι πια ούτε καν τυπικές!”

Κρυσταλλία: “Οι σχέσεις μου με τους Otherview δεν είναι πια ούτε καν τυπικές!”

Μετά από 4 χρόνια στο γκρουπ Otherview, η Κρυσταλλία αποχώρησε επεισοδιακά από τη μπάντα και ξεκίνησε τη σόλο καριέρα της αλλάζοντας εντελώς και το look της!

Η τραγουδίστρια Κρυσταλλία βρίσκεται σε φάση πλήρους… μεταμόρφωσης, αφού μετά την αποχώρησή της από τους Otherview άλλαξε εντελώς εμφάνιση και πλέον ακολουθεί σόλο καριέρα.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο Πρώτο Θέμα και εξήγησε τι ακριβώς την οδήγησε στο να αποχωρήσει από το γκρουπ αλλά και για τις αλλαγές στην εμφάνισή της.

“Αποφάσισα να αποχωρήσω από τους Otherview γιατί δεν με εξέφραζε αυτό που έκανα. Παράλληλα βέβαια είχαμε προβλήματα και σε προσωπικό επίπεδο με το Βασίλη και το Δημήτρη… Στην πορεία διαφωνούσαμε σε επαγγελματικά θέματα αλλά χάλασε και η φιλική μας σχέση”.

Η  τραγουδίστρια διέψευσε ότι αποχώρησε από το γκρουπ για να κάνει σόλο καριέρα, δηλώνοντας ότι ήδη πριν τους Otherview είχε ήδη έτοιμη δουλειά την οποία δεν προχώρησε ποτέ.  Επίσης δήλωσε ότι τα άλλα μέλη του γκρουπ περίμενα την αποχώρησή της διότι όπως εξηγεί  “δεν ήταν κάτι που προέκυψε ξαφνικά, είχε προηγηθεί μια σειρά από γεγονότα”.

Σε ερώτηση για το πώς είναι τώρα οι σχέσεις της με τα άλλα μέλη του συγκροτήματος είναι αποστομωτική :

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε