Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κρυσταλλία! Το κορίτσι των Otherview στο TLIFE. Τι τρώει; Σε τι δεν μπορεί να αντισταθεί;

Μάθε ποιο είναι ένα τυπικό καθημερινό της πρόγραμμα… Διάβασε τι σε συμβουλεύει… Αλλά και τι προτιμά: ένα όμορφο πρόσωπο ή ένα τέλειο σώμα;

Από τα έδρανα της γαλλικής φιλολογίας, την “καθώς πρέπει” μόρφωση κάθε κοριτσιού με γαλλικά και πιάνο -και κλασική κιθάρα- η Κρυσταλλία μεταμορφώθηκε σε ένα pop idol. Η front woman των Otherview με τα φλογερά – πότε πορτοκαλί και πότε φούξια – μαλλιά ξεχωρίζει εκτός από την φωνή και για το όμορφο σώμα της. Είναι σέξι! Χωρίς καμία αμφιβολία.  

Τι κάνει; Ποια είναι τα διατροφικά μυστικά της; Γυμνάζεται; Απαντάει σε όλες τις απορίες μας…

Πόσο σε απασχολεί η διατροφή; Έχεις μπει ποτέ στη διαδικασία να κάνεις δίαιτα;

Μου αρέσει να προσέχω τη διατροφή μου… Όχι απαραίτητα για αισθητικούς λόγους, αλλά και για λόγους υγείας. Είμαστε ό, τι τρώμε άλλωστε! Αυτήν τη στιγμή βρίσκομαι σε διαδικασία δίαιτας. Το καλοκαίρι πήρα 4 κιλά που αρνούμαι να χάσω (γέλια)! Με το καλοκαιρινό tour οι όροι διατροφή, άσκηση και ύπνος είχαν σβηστεί από το πρόγραμμα! Δεν με πειράζει όμως γιατί και έτσι μ’ αρέσει το σώμα μου.

Έτυχε ποτέ να “ξεφύγεις” και να πάρεις κιλά; Πόσα ήταν αυτά και τι έκανες για να τα χάσεις;

Είχα πάρει 10 κιλά λόγω προβλημάτων υγείας – λήψη κορτιζόνης κλπ. Με επηρέασε ψυχολογικά και άργησα να επανέλθω.

Σταμάτησα τελείως τη ζάχαρη, το αλάτι, το ψωμί, περιόρισα τους υδατάνθρακες, έπινα πολλά υγρά και το βραδινό μου γεύμα ήταν πάντα νωρίς και σε μικρή ποσότητα. Φυσικά με βοήθησε πολύ και η άσκηση. Τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Μπορείς να μου περιγράψεις ένα τυπικό καθημερινό σου πρόγραμμα;

Η μερα ξεκινάει με δημητριακά Fitness honey and almonds με γιαούρτι χαμηλών λιπαρών και τσάι ή ρόφημα κακάο.

Λίγο αργότερα ίσως φάω κάποιο φρούτο ή ανάλατους ξηρούς καρπούς αν πεινάσω. Το μεσημέρι συνήθως θα φάω πρωτεΐνη  -κοτόπουλο, σολομό, μπιφτέκι γαλοπούλας-  με αναποφλοίωτο ρύζι και μπρόκολο ή πράσινη σαλάτα.

Το απόγευμα λίγη μαύρη σοκολάτα ή γιαούρτι με μέλι και το βράδυ είτε ομελέτα με ασπράδια, είτε κάποια ελαφριά σαλάτα.

Ποια είναι η σχέση σου με τη σοκολάτα; Πόσες φορές υποκύπτεις στην γλυκιά αμαρτία;

Στη γλυκιά αμαρτία υποκύπτω δυστυχώς πολύ συχνά! Ειμαι chocoholic!! Πράγμα που προσπαθώ να αλλάξω με… επιτυχία μέχρι στιγμής!

Υπάρχει κάποιο φαγητό στο οποίο δεν μπορείς να πεις ποτέ όχι; Ακόμη κι αν κάνεις πιο αυστηρή διατροφή;

Το πρόβλημά μου είναι τα γλυκά κυρίως… Δεν είμαι δύστροπη στο φαγητό, αλλά θα προτιμήσω να λάβω παραπάνω θερμίδες για κάτι πιο… “αμαρτωλό”!

Σε απασχολεί το σώμα σου για τις εμφανίσεις σου; Υπάρχει κάτι που κάνεις για να είσαι σε φόρμα λίγο πριν ανέβεις στη σκηνή;

Με απασχολεί, όχι όμως τόσο για το πως θα φαίνομαι, αλλά για το πως θα αισθάνομαι εγώ πιο άνετα στη σκηνή. Λίγο πριν ανέβω κάνω κοιλιακούς και 10′ λεπτά  σχοινάκι!! Αστειεύομαι! Κάνω απλά το σταυρό μου!!

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε