Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ξανθιές εναντίον μελαχρινών!

Η Cameron Diaz

Η αιώνια διαμάχη των γυναικών, που οδήγησε πολλές σταρ να αλλάξουν τα μαλλιά τους από το ένα χρώμα στο άλλο. Εσείς, πώς τις προτιμάτε;

Το κορίτσι της διπλανής πόρτας Cameron Diaz έχει κάνει στα μαλλιά της μόνιμη επιλογή το ξανθό χρώμα. παρόλα αυτά έχει τολμήσει να κάνει την μεγάλη αλλαγή.

H Beyonce

Έχει δοκιμάσει πολλές αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών της. Ποτέ δεν τόλμησε να τα κάνει εντελώς ξανθά αλλά προτιμούσε να έχει πολλές ανταυγιες. Το χρώμα που επιλέγει σταθερά όμως είναι σε πιο σκούρα απόχρωση.

H Charlize Theron

Η χολιγουντιανή σταρ συνηθίζει να μεταμορφώνεται εντελώς για τους ρόλους που υποδύεται. Δοκίμασε όμως και στην προσωπική της ζωή να βάψει τα μαλλιά της κατάμαυρα. Τώρα έχει επανέλθει στο κλασικό ξανθό της.

H Kate Hudson

Μας συστήθηκε ως χρυσομαλλούσα αλλά διάλεξε το 2009 να αλλάξει τα μαλλιά της με καστανές μπούκλες. Λίγο καιρό όμως κράτησε αυτή η επιλογή και επανήλθε στα σέξι ξανθά.

H Britney Spears

Η τραγουδίστρια φαίνεται να προσαρμόζει τα μαλλιά της ανάλογα με την φάση που περνάει στη ζωή της. Σε δύσκολες περιόδους την έχουμ εδει να βάφει τα μαλλιά της μαύρα, σε αντίθεση με την αρχή της καριέρας της που ξεκίνησε ξανθιά. Τελευταία τα προσωπικά της έχουν αποκατασταθεί, αφού την βλέπουμε να έχει επανέλθει στο ξανθό χρώμα.

H Reese Witherspoon

Η ηθοποιός αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της για χάρη ενός ρόλου. Πολύ γρήγορα απόφάσισε όμως ότι τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά της πηγαίνου εξίσου κι έτσι διατήρησε το χρώμα αυτό μέχρι σήμερα.

H Scarlet Johanson

Η σέξι ηθοποιός έχει καθιερωθεί στη συνείδησή μας για τις ξανθιές μπούκλες που στολίζουν το κεφάλι της νώ τις συνδυάζει συνήθως με ένα έντονο κόκκινο κραγιόν. Σε κάποια φάση της καριέρας της δοκίμασε να κάνει την αλλάγη, την οποία όμως δεν κράτησε τελικά.

H Sarah Jessica Parker

Την αγαπήσαμε μέσα από την σειρά “Sex and the city” με όμορφα ξανθά μαλλιά και ψηλά τακούνια. Στην αρχή της καριέρας της τα μαλλιά της ήταν σκουρόχρωμα. Σήμερα έχει κατασταλάξει κάπου ανάμεσα στα δύο.

H Rihanna

Η δημοφιλής τραγουδίστρια απαρνήθηκε τα κατάμαυρα μαλλιά της για ένα μελί χρώμα. Το σταθερά κοντοκουρεμένο μαλλί της τώρα πια  έχει και τα δύο χρώματα.

H Katherine Heigl

Η γλυκιά ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την σειρά Grey’s Anatomy ως ξανθιά γιατρό, πέρασε ανάλογο διάστημα και τις δύο αποχρώσεις στα μαλλιά της. Από το έντονο ξανθό, στο έντονο μελαχρινό. Σήμερα, έχει επανέλθει στο ξανθό.

H Jessica Alba

Έκανε την μεγάλη αλλαγή για τον ρόλο της στην ταινία “Fantastic Four” και παρόλο που εντυπωσίασε μετά το τέλος της ταινίας επέστρεψε αμέσως στο φυσικό της χρώμα.

H Victoria Beckham

Η σύζυγος του άσου της μπάλας, David Beckham, πίστεψε ότι θα ταίριαζε περισσότερο στο Los Angeles με τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά. Η απόφαση αυτή όμως δεν κράτησε πολύ κι σύντομα επανήλθε στο φυσικό της χρώμα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε