Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ξέρω τι φοράνε οι επώνυμες και δείχνουν πιο αδύνατες! Ποιο να επιλέξεις και πως να το φορέσεις…

Ξέρω τι φοράνε οι επώνυμες και δείχνουν πιο αδύνατες! Ποιο να επιλέξεις και πως να το φορέσεις…

Τι φοράνε οι επώνυμες κάτω από τα φορέματα τους και δείχουν τόσο αδύνατες; Το μυστικό είναι το shapewear αρκεί να διαλέξεις το σωστό ανάλογα με το σώμα σου.

H ιδέα αυτού του άρθρου ήρθε ένα βράδυ κοιτάζοντας αγαπημένες επώνυμες φίλες να περπατάνε στο κόκκινο χαλί κι ενώ τα έχουν τα πιασιματάκια τους δεν ξεχωρίζεις καμία ατέλεια στο σώμα τους. Μα πως γίνεται, σκέφτηκα; Και φυσικά δεν έμεινα εκεί αφού η καχυποψία πως κάτι φοράνε από κάτω με οδήγησε σε ερευνητικό οίστρο που με κράτησε ξύπνια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Δεν αρκέστηκα στο ότι ναι φοράνε από κάτω κάτι αλλά ήθελα να εντοπίσω και τη μάρκα τους.

Φυσικά αυτή η έρευνα με οδήγησε σε πολλούς δρόμους. Το γνωστό ως shape wear δεν θα μπορούσε να είναι το ίδιο σε όλες αφού άλλες έχουν περιφέρεια, άλλες μεγάλο στήθος κι άλλες γοφούς. Όλες κάτι προσπαθούν να συμμαζέψουν -βλέπε Kim Kardashian.

Τα shape wears λοιπόν είναι άλλοτε κορμάκια, άλλοτε εσώρουχα ψηλόμεσα που καλύπτουν από τους γλουτούς μέχρι την κοιλιά κι άλλοτε ολόσωμα κορμάκια που καταλήγουν σε σορτσάκι και σου μαζεύουν οτιδήποτε μπορεί να πετάει. It’s magic!

Κι αν σου ακούγεται υπερβολικό μία δοκιμή θα σε πείσει. Και δεν χρειάζεται να έχεις πολλά παραπανίσια κιλά για να το φορέσεις.  Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως κομπινεζόν κάτω από φόρεμα με διαφάνεια ή τοπ που δεν καλύπτει και πολλά, ενώ μπορεί να φανεί σωτήριο κάτω από πολύ κοντά mini φορέματα που με ένα φύσημα σε μετατρέπουν σε Marilyn που μάλλον βρίσκεται σε αμηχανία.

Σου βρήκα τα καλύτερα shapewears στην αγορά κι ανάλογα με το κομμάτι του σώματος που μπορεί να έχεις ατέλεια σου προτείνω πως να το φορέσεις.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε