Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ξόδεψαν μια περιουσία για τον γάμο τους! Οι 10 πιο ακριβοί γάμοι παγκοσμίως!

Δείτε ποιοι είναι!

Για τα ζευγάρια που ακολουθούν, σίγουρα η ημέρα του γάμου τους ήταν η πιο σημαντική στη ζωή τους. Κι αν όχι… μάλλον θα έπρεπε να το σκεφτούν καλύτερα πριν αποφασίσουν να ξοδέψουν -κυριολεκτικά- μια περιουσία για το μυστήριο αυτό!

Αν κι εσύ ανήκεις στην κατηγορία των παντρεμένων και ξόδεψες κάποτε αρκετά χρήματα για την ημέρα ”σταθμό” της ζωής σου, πάρε μια γεύση από τα ποσά που ξόδεψαν ο Tom Cruise και η Katie Holmes ή Kim Kardashian και ο Kris Humphries, για να δεις ότι… υπάρχουν και χειρότερα!

Ας δούμε λοιπόν, ένα Top 10 των πιο ακριβών γάμων που έχουν πραγματοποιηθεί παγκοσμίως ξεκινώντας από τους πιο… οικονομικούς!

Tom Cruise και Katie Holmes – 2 εκατομμύρια δολλάρια

O γάμος τους κρατά 6 χρόνια περίπου και πραγματοποιήθηκε σε κάστρο του 15ου αιώνα στην Ιταλία. Τα ρούχα για όλους τους παρευρισκόμενους ήταν σχεδιασμένα από τον Giorgio Armani. Όλη η διαδικασία κράτησε τρεις μέρες και έγινε όπως ακριβώς ορίζει η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας. Μετά την ανταλλαγή όρκων και το φιλί… λευκά και κόκκινα ροδοπέταλα έπεφταν από ψηλά μέσα σε όλον τον εσωτερικό χώρο, ενώ δεν ήταν και λίγα τα βεγγαλικά στον εξωτερικό.

Paul McCartney και Heather Mills – 3 εκατομμύρια δολλάρια

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2001 στην εκκλησία του St. Salvador στο County της Ιρλανδίας. Η Heather είχε σχεδιάσει η ίδια το νυφικό της, το οποίο μάλιστα, δημιουργήθηκε από το Eavis & Brown του Λονδίνου. Μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα μεγάλο γλέντι, αμέτρητα πυροτεχνήματα, ενώ χορευτές, ντυμένοι με ινδική ενδυμασία, έδωσαν μια μοναδική παράσταση. Για ταξίδι του μέλιτος ταξίδεψαν ως τις Σεϋχέλλες, ενώ το πρώτο τουε βράδυ το πέρασαν σε ένα γιοτ -αξίας 20 εκατομμυρίων δολλαρίων- όπου 19. 000 δολλάρια κόστιζε η βραδιά.

Δες στο TLIFE τους υπόλοιπους γάμους, ο πιο ακριβός από τους οποίους κόστισε… 78 εκατομμύρια δολλάρια!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε