Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Λ. Αρώνη: ”Δεν ξέρω αν θα πάει καλά ο Λούκας. Δεν είναι εύκολο κομμάτι!”

Μιλά για την ΕΡΤ, την οικογένειά της, την παρουσίαση των τραγουδιών και τη συμμετοχή της Ελλάδας.

Η  Λένα Αρώνη, που δηλώνει ότι δεν νιώθει ότι έμπλεξε με την ΕΡΤ, αλλά μπήκε σε μια ιστορία συνειδητά, σε συνέντευξη που έδωσε στο ”People”, ανέφερε ότι δεν σκέφτεται να κάνει και τέταρτο παιδί, αφού με τα τρία νιώθει πλήρης. Με τον σύζυγό της, Ηλία, είναι μαζί 18 χρόνια και παραδέχεται πως είναι πολύ τυχερή που τον έχει δίπλα της.

Σχετικά με την απουσία του Γιώργου Αλκαίου από τη βραδιά της παρουσίασης, που μας έφερε στη δεκάδα και την εμφάνιση σε βίντεο της Γερμανίδας νικήτριας, είπε: ”Τον πήρα τηλέφωνο εγώ, αλλά είπε ότι δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο και δεν μπορούσε να μπει στη διαδικασία να παίζει ζωντανά στην αρχή της εκπομπής, όπως είχαμε σχεδιάσει. Επειδή μένει πια μόνιμα στην Μήλο, του είπα να έρθει μόνος του, να του πούμε ένα γεια ζωντανά στο στούντιο. Ούτε αυτό μπορούσε να γίνει, γιατί τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα έλειπε. Και είπα με να παίξει η διασκευή του κομματιού από τον Νίκο Τουλιάτο και τον David Lynch.”

Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι: ”Μου φταίνε πάρα πολλά, αλλά δεν βρίζω, δεν είμαι άνθρωπος της φωνής. Με τρέφει η αρμονία. Το ταπεραμέντο μου δεν είναι η έκρηξη. Αν πατήσεις, όμως, το κουμπί, γίνομαι πυρηνική βόμβα” και συνέχισε, αναφερόμενη στη Eurovision: ”Είναι γνωστό το παιχνίδι γύρω από τη Eurovision, των σχολίων που αποδεκατίζουν και κατακερματίζουν όποιον παίρνει μέρος. Είναι αντικείμενο, εκ των προτέρων, τρομερά κακοπροαίρετων σχολίων.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε