Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Λ. Γαβαλάς: Περιγράφει την σκληρή ζωή του στη φυλακή μέσα από το ημερολόγιό του

Λ. Γαβαλάς: Περιγράφει την σκληρή  ζωή του στη φυλακή μέσα από το ημερολόγιό του

Στη δημοσιότητα το ημερολόγια του επιχειρηματία με δραματικές περιγραφές από την σκληρή καθημερινότητά του στις φυλακές

Έχουν περάσει δέκα μήνες από τότε που o Λάκης Γαβαλάς προφυλακίστηκε στις φυλακές Κορυδαλλού για οφειλές στο Δημόσιο!Ο γνωστός επιχειρηματίας της μόδας, ζει τον δικό του γολγοθά καθημερινά μέσα σ΄ ένα κελί μαζί με άλλους τρεις συγκρατούμενους. 

Η εφημερίδα Real news δημοσίευσε το ημερολόγιο που έχει ο Λάκης μέσα στις φυλακές! Δες όσα γράφει ο επιχειρηματίας και πως περιγράφει τις στιγμές που περνάει στις φυλακές Κορυδαλλού!

 ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ

“Κρακ κρακ! Το άνοιγμα της βαριάς σιδερένιας πόρτας του θαλάμου. Σημάδι ότι είναι 7.15 το πρωί. Ακούω τα βήματα του δεσμοφύλακα να απομακρύνονται προς επόμενο θάλαμο. Κρακ κρακ! Το ξύπνημα είναι απότομο και κάθε πρωί, πιο οδυνηρό. Δεν μπορώ να το συνηθίσω αυτό το κρακ-κρακ. Δέκα μήνες και ακόμα δεν το αντέχω. Θεέ μου, που είμαι; Η πρώτη σκέψη κάθε πρωινό… Η τουαλέτα ήδη κατειλημμένη. Ανοίγω την τηλεόραση που είναι στην άκρη του σιδερένιου κρεβατιού. Γειτόνισσα με τις πατούσες μου. Λίγο μαύρο. Και αμέσως μετά φως. Οι πρωινές δημοσιογραφικές εκπομπές. Κάνω ζάπινγκ… Kάποιος πολιτικός παράγοντας μιλάει με μένος φανατικού ιεροεξεταστή για φοροδιαφυγή. Μόνο αυτή τη λέξη ξέρει. Και την εκτοξεύει στους τηλεθεατές με μίσος. Δεν ξέρει τη λέξη φοροοφειλή!  Εμένα οι υποχρεώσεις μου προς το Δημόσιο είναι δηλωμένες και βεβαιωμένες. Φοροοφείλω. Δεν φοροδιαφεύγω. Ζάπινγκ. Η είδηση είναι τρομακτική. 350.000 άνεργοι στην Ελλάδα. ..Υπολογίζοντας την εξέλιξη του καιρού που θα κάνει σήμερα, διαλέγω βιαστικά τα κατάλληλα ρούχα. Σέρνω τη βαριά πόρτα του θαλάμου και βγαίνω στο διάδρομο. Περπατάω, όπως πάντα, γρήγορα. Με ελαφρύ στομάχι, αφού δεν έφαγα πρωινό. Που να βρεις την όρεξη στη φυλακή.”

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε