Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Λ.Γαβαλάς:”Ποιος έχει την κουλτούρα να με κρίνει;”

Ο ανατρεπτικός μόδιστρος μιλάει για την ζωή του, τους έρωτές του και τις επιλογές του.

Ο Λάκης Γαβαλάς μιλάει με απόλυτη ειλικρίνεια και με το χιούμορ που τον διακρίνει για όλα όσα τον αφορούν. Τα ελαττωματά του δεν τα κρύβει αντιθέτως τα σχολιάζει δηόσια: “Έχω βγει Mr. Isteria τέσσερις φορές στη ζωή μου. Κι είναι το μόνο βραβείο για το οποίο δεν μου ‘χουν δώσει το μεγάλο κύπελλο”.

“Ποιος έχει την κουλτούρα ή τη δύναμη, το σθένος να με κρίνει απ’ την Ελλάδα;”, δηλώνει ο επιτυχημένος μόδιστρος στην εκπομπή Gala εξηγώντας πως έχει διεθνή αναγνώριση από μεγάλους και καταξιωμένους συναδέλφους του στο εξωτερικό.

“Αν δεν έχω κόντρα, δεν έχω μια ίντριγκα, ένα ερέθισμα, δυστυχώς δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα. Θέλω κάτι να με ιντριγκάρει για να μπορώ να προχωρήσω”, υποστηρίζει ο ίδιος που έχει κάνει στην καριέρα του πολλές καινοτομίες. “Έχω βγει με ζαρτιέρα κάτω από το τζιν εδώ και δύο χρόνια”, εξηγεί στην Μαρία Σταματέρη.

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε ακόμα και για τον έρωτα, ο οποίος όπως λέει σε κάθε ηλικία βιώνεται αλλιώς: “Αλλιώς έβλεπα τον έρωτα στα 20 κι αλλιώς στα 60”. Ο τελευταίος του δεσμός έληξε άδοξα λόγω απόστασης, αφου δεν είχαν τον χρόνο να βλέπουν ο ένας τον άλλον. Ο ιδανικός άνθρωπος δίπλα του θα ήταν, όπως χαρακτηριστικά λέει, ένας πιλότος που θα μπορεί να τον βλέπει στα πολλά ταξίδια που κάνει και μακριά απ’ όλους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε