Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Λ. Ματσάγγου: “Στον γάμο μου δεν ήταν ούτε οι γονείς μου!”

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον γιο της, για τον γάμο της και την επιλογή της να τον κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας…

Η ηθοποιός Λήδα Ματσάγγου μίλησε στο περιοδικό “People” για τον γιο της, για τον γάμο της και την επιλογή της να τον κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει, αλλά και για το τι θα άλλαζε στον εαυτό της!
 
Για τον γιο της Νικόλα και για τον ρόλο της ως μάνα είπε: “Ήθελα πολύ να κάνω παιδί. Από μικρή ήξερα ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε. Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς τον Νικόλα. Είμαι συνεχώς μαζί του. Με απασχολεί πως θα κοιμηθεί, τι θα φάει. Δεν είμαι υστερική μάνα. Θέλω όμως να μπει σε ένα ρυθμό.”
 
Όσον αφορά τον πολιτικό γάμο που τον έκαναν σε κλειστό κύκλο, αποκάλυψε: “Ήταν μόνο οι μάρτυρες και κανένας άλλος. Να φανταστείς δεν ήταν ούτε οι γονείς μου. Αυτό που είχα ανάγκη ήταν να είμαι με τον άνθρωπό μου και τίποτα άλλο. Σέβομαι τους ανθρώπους που λειτουργούν διαφορετικά, αλλά σημασία έχει τι κάνει ευτυχισμένο τον καθένα!”

 
Για τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει δήλωσε: “Προσπαθούσα να ξεμπλοκάρω και να διαιωνίζω την κατάσταση. Ο ανταγωνισμός δυστυχώς υπάρχει παντού και όχι μόνο στη δουλειά μας. Προσωπικά δεν είμαι ανταγωνιστική.”
 
Τέλος όσον αφορά το τι θα άλλαζε στον εαυτό της η γνωστή ηθοποιός είπε: “Το ότι είμαι απότομη μερικές φορές. Είμαι ένας άνθρωπος που διαθέτει πολύ μεγάλη υπομονή, σε τέτοιο επίπεδο που ο άλλος δεν μπορεί να το καταλάβει. Όταν όμως ξεπεράσει τα όρια, γίνομαι απότομη και επειδή δεν το περιμένει, αιφνιδιάζεται.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε