Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Λ. Νάργες: “Ναι, μου έχει γίνει πρόταση από το Dancing και γουστάρω πολύ!”

Η Ελληνογερμανίδα συμπαρουσιάστρια του ΟΛΑ μιλάει για την σχέση της με τον Θέμο και τον Βαγγέλη Περρή, τους άντρες και το σεξ απίλ της, χαρακτηρίζει τη Μέρκελ “Χάνιμπαλ Λέκτερ” και αποκαλύπτει ότι της έχει γίνει πρόταση από το ΑΝΤ1 για το Dancing with the Stars

Η εκρηκτική Λάουρα Νάργες έχει καταφέρει να αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και έχει γίνει περιζήτητη. Η Ελληνογερμανίδα συμπαρουσιάστρια του ΟΛΑ μιλάει στον Γιώργο Σατσίδη και το MTV για την σχέση της με τον Θέμο και τον Βαγγέλη Περρή, τους άντρες και το σεξ απίλ της, χαρακτηρίζει τη Μέρκελ “Χάνιμπαλ Λέκτερ” και αποκαλύπτει ότι της έχει γίνει πρόταση από το ΑΝΤ1 για το Dancing with the Stars!

Τι μήνυμα στέλνει σε Θέμο και Περρή;
Και οι δύο είναι πολύ σέξι, απλά ο Θέμος είναι πιο γλυκός κιόλας.Ο Περρής έχει ένα διαφορετικό σεξ απίλ, είναι πιο hard core! Είναι καθηγητές μου και οι δύο και έχω μάθει πολλά από εκείνους.

Τι απαντά σε όσους την κατηγόρησαν ότι έπαιρνε πολλά χρήματα από την EΡT στο Escape;
Έχω χτίσει 3 βιλες από τα λεφτά της ΕΡΤ! Δεν θα πήγαινα μετά το casting να πω πόσα λεφτά είναι η παραγωγή, “A! είναι πολλά, δεν θα έρθω”. Ήταν εξωτερική παραγωγή οπότε δεν ξέρω τι γίνεται στην ΕΡΤ.

Τι της λένε για την γερμανική της καταγωγή;
Δεν μου τη λένε για τη γερμανική μου καταγωγή. Εγώ δεν φταίω σε τίποτα. Αυτή η Μέρκελ μας έχει καταστρέψει εντελώς. Νομίζω ότι ώρες ώρες υπερβάλει. Ούτε στη Γερμανία είναι τόσο αγαπητή και οι Γερμανοί νευριάζουν μαζί της πολύ! Η Μέρκελ είναι ο Χάνιμπαλ! Δεν μας αφήνει ούτε να αναπνεύσουμε! Νιώθω 100% Ελληνίδα. Στη Γερμανία είναι όλα πιο οργανωμένα και υπάρχει αυτό το «όλα στην ηλικία τους». 16 χρονών θα πιω, 18 θα οδηγήσω, εδώ στα χωριά πχ δεν ισχύουν αυτά.Τα κακά είναι ότι μερικές φορές παραείναι αυστηρά τα πράγματα, υπάρχει αυτό το «κρύο», εκεί δεν είναι φιλόξενοι, είναι κρύοι. Μπορεί να είσαι σε κάποιου το σπίτι για 3 ώρες και να σε διώξει για να φάει μεσημεριανό.Αν είσαι σε καφετέρια και μιλήσεις για τον ΒΠΠ το διπλανό τραπέζι μπορεί να φύγει από εκεί.

Διάβασε στο TLIFE τι λέει για το Dancing

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε