Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Λ. Χαχαμίδης στο Μίλα: Ο Η. Κασιδιάρης, το κορίτσι μου η Β. Παπαχρήστου, κι εγώ!

Λ. Χαχαμίδης στο Μίλα: Ο Η. Κασιδιάρης, το κορίτσι μου η Β. Παπαχρήστου, κι εγώ!

Ο αθλητής αποκαλύπτει στην εκπομπή λεπτομέρειες από την σχέση και το χωρισμό του από τη Βούλα Παπαχρήστου.

Ο Λευτέρης Χαχαμίδης άναψε φωτιές με όσα αποκάλυψε για την πρώην αρραβωνιαστικιά του και την σχέση της με τον Ηλία Κασιδιάρη. Ο κικ μπόξερ υποστήριξε σε συνέντευξή του στο “Πρώτο Θέμα” ότι η αθλήτρια και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής διατηρούσαν δεσμό και μάλιστα πριν ακόμα χωρίσει μαζί του. Ακόμα, έριξε “φως” στα γιατί έγραψε το ρατσιστικό μήνυμα στο twitter της που στάθηκε αιτία να αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

/

“Η πρώην σύντροφος μου, η Βούλα Παπαχρήστου, διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον Κασιδιάρη, κάτι που κατάλαβα πολύ αργότερα από έναν κρυφό λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μια φωτογραφία που μου εστάλη, από πληροφορίες από άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στα ενδότερα της Χρυσής Αυγής αλλά και μια σειρά από γεγονότα, όπως η τυχαία συνάντησή μου με τον αδελφό του βουλευτή έξω από το πατρικό της”, υποστήριξε στην εφημερίδα ο δέκα φορές πρωταθλητής Ελλάδας.

/

Ο Λευτέρης Χαχαμίδης αποκάλυψε σήμερα στην Τατιάνα και την εκπομπή “Μίλα” λεπτομέρειες από την σχέση του με την αθλήτρια. Αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που της είχε κάνει ένα βράδυ στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης και τα σχέδιά τους για την επισημοποίηση της σχέσης κοντά στο Δεκέμβρη.

Επίσης, μίλησε για το ταξίδι που έκανε μαζί με την μητέρα της στο Λονδίνο, για να στηρίξει την αγαπημένη του στους Ολυμπιακούς και τα όσα ακολούθησαν μετά το tweet της που αναστάτωσε την ζωή τους…

Μετά τις κοινές τους διακοπές του ζήτησε να χωρίσουν χωρίς να του εξηγήσει το λόγο και εκείνος λίγο μετά έμαθε για τον δεσμό της με τον βουλευτή. Ο αθλητής υποστήριξε ακόμα ότι η Βούλα δεν είχε ιδέα από πολιτική πριν την σχέση της με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Διάβασε στο TLIFE τι απαντούν ο βουλευτής και η αθλήτρια!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε