Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Λεμφικό μασάζ και οξέα φρούτων. Τα beauty secrets της Φ. Σκορδά! Τι κάνουν, πόσο κοστίζουν!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Φαίη Σκορδά μίλησε για τα μυστικά ομορφιάς της κι εμείς… μιλήσαμε με την ειδικό!

Η Φαίη Σκορδά είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών… Διόρθωση: το πρόσωπο της Φαίης Σκορδά είναι το πιο πολυσυζητημένο των ημερών. Σε πολύ πρόσφατη εμφάνισή της πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για botox και άλλου είδους επεμφάσεις. Η ίδια, ωστόσο, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Life & Style είπε χαρακτηριστικά: “Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει καμία πλαστική επέμβαση, αν και είχε ακουστεί ότι έχω κάνει αυξητική στήθους. Έχω κάνει μόνο μια μικροεπέμβαση αλλά για λόγους υγείας. Το μόνο που είχα σκεφτεί να κάνω στι ξεκίνημά μου ήταν πλαστική στη μύτη, κάτι που τελικά δεν έκανα. Επίσης, δεν έχω κάνει ποτέ botox. Κάθε εβδομάδα όμως, πηγαίνω στην αισθητικό μου και κάνω μάσκες και οξέα φρούτων στο πρόσωπο κι ένα ειδικό λεμφικό μασάζ στο σώμα”.

Ρωτήσαμε την αισθητική ιατρό, Μάργκυ Καπελάρη να μας πει όλα τα info σχετικά με τις δύο θεραπείες. Τι είναι; Τι κάνουν; Πώς γίνονται; Πόσο θα σου κοστίσουν; Αν θέλεις να ακολουθήσεις το beauty routine της Φαίης Σκορδά έχουμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Λεμφικό μασάζ
– Το λεμφικό μασάζ μπορεί να γίνει είτε με το χέρι, είτε με ειδικά μηχανήματα που χρησιμοποιούν την τεχνολογία του endermology ή του vacium έτσι ώστε να γίνεται αποτοξίνωση, να φεύγουν οι κατακρατήσεις και ταυτόχρονα διεγείρεται η μικροκυκλοφορία και η ανάπλαση του κολλαγόνου.

– Μπορεί να γίνει στο πρόσωπο και στο σώμα όπου υπάρχουν ειδικές τεχνικές και ειδικά μηχανήματα. Μπορεί να γίνει είτε για λόγους θεραπευτικούς, ιατρικούς (για παράδειγμα αν κάποιος έχει φλεβική ανεπάρκεια ή μετά από εγχειρήσεις από καρκίνο του μαστού) ή μπορεί να γίνει για λόγους ομορφιάς όταν έχουμε πρηξίματα, κυτταρίτιδα, ή κατακρατήσεις.

– Το κόστος κυμαίνεται κατά μέσο όρο €100-150 η συνεδρία.

– Το λεμφικό μασάζ μπορεί να γίνει μια φορά την εβδομάδα μέχρι να ολοκληρώσουμε ένα κύκλο θεραπειών 12-15. Έπειτα, σταματάμε και πάμε στη διαδικασία συντήρησης όπου έχουμε μια δυνεδρία μια φορά τον μήνα.

– Είναι πάρα πολύ ευχάριστο και απαγορεύεται να είναι επώδυνο. Αν είναι επώδυνο, δεν γίνεται σωστά!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε