Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Light Τσικνοπέμπτη! Όλα στα κάρβουνα με λιγότερες από 300 θερμίδες… Ψήνεσαι;

Light Τσικνοπέμπτη! Όλα στα κάρβουνα με λιγότερες από 300 θερμίδες… Ψήνεσαι;

Αν σου αρέσει η “φάση” παρέα, σχάρα και κρασάκι, αλλά δεν τρελαίνεσαι στην ιδέα των παχυντικών φαγητών έκανες “κλικ” στο ιδανικό σημείο! Ψητές δημιουργίες που δεν ξεπερνούν τις 300 θερμίδες.

Εσύ με τι θα… πάρεις μυρωδιά από Τσικνοπέμπτη; Αν σου αρέσει η “φάση” παρέα, σχάρα, κρασάκι και φαγητό, αλλά δεν τρελαίνεσαι στην ιδέα των λιπαρών και παχυντικών φαγητών έκανες “κλικ” στο ιδανικό σημείο! Ψητές δημιουργίες με υπέροχη γεύση που δεν ξεπερνούν τις 300 θερμίδες.

Το ψήσιμο στα κάρβουνα μην το ξεχνάς, είναι η καλύτερη λύση αν θέλεις να απολαύσεις κρεατικά. Εμείς πήραμε γαλοπούλα, κοτόπουλο, μοσχάρι, χοιρινό και αρνί και σου παρουσιάζουμε ελαφριές ψητές συνταγές. Όλα με συνοδεία dip που ταιριάζει “γάντι” σε κάθε πιάτο!

Κάνε κλικ επάνω στις κάρτες για να δεις αναλυτικά τις συνταγές…

ΦΙΛΕΤΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ MAΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ

DIET TIP: No fat please! Τσικνοπέμπτη έχουμε σύμφωνοι! Αν όμως θέλεις να είσαι εντάξει με το σώμα σου, καλό είναι να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Οι διαιτολόγοι συστήνουν να δώσεις προτεραιότητα σε άπαχα κρέατα – τα λεγόμενα λευκά –  όπως κοτόπουλο, γαλοπούλα ή το λευκό μέρος του κουνελιού. 

ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ BBQ SAUCE

 
DIET TIP: Καλά όλα, αλλά πόσο από το υπέροχο κρέας που ευωδιάζει στο χώρο κάτι τέτοιες μέρες μπορείς να φας; Αν και κάθε άνθρωπος δεν είναι ίδιος μπορείς να πάρεις έχεις μια ιδέα. Σύμφωνα με τους διαιτολόγους η συνιστώμενη ποσότητα είναι 90γρ./μερίδα για τις γυναίκες και 120γρ./μερίδα για του άνδρες.

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΦΙΛΕΤΟ (FILET MIGNON) ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ


DIET TIP
: Βομβάρδισε το ψητό μοσχάρι με λαχανικά. Μπόλικα “ζαρζαβατικά” ψητά ή και φρέσκα θα κάνουν το πιάτο σου πιο… diet wise και θα βοηθήσουν στην αποβολή του περιττού λίπους κατά την πέψη. Γι’ αυτό και εμείς σου προτείνουμε να το συνοδεύσεις με σουβλάκια λαχανικών!!! Α, μην ξεχάσεις να προσθέσεις μπόλικο λεμονάκι! 

 
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ LIME



DIET TIP:
Το ψαρονέφρι στο χοιρινό και το φιλέτο στο μοσχάρι είναι τα κομμάτια με το λιγότερο λίπος. Μπορεί να σου κοστίσουν λίγο περισσότερο, αλλά είναι πιο υγιεινά και πεντανόστιμα.

ΑΡΝΙΣΙΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΣΕ ΜΑΡΙΝΑΡΑ ΜΕΝΤΑΣ

DIET TIP: Το παϊδάκι είναι παράδοση κάτι τέτοιες μέρες. Δυστυχώς όμως είναι και το πιο λιπαρό κρέας… τι μπορείς να κάνεις; Να εξετάσεις καλά το κρέας που έχεις στο πιάτο σου, αφαιρώντας το ορατό λίπος και κρατώντας μόνο το καθαρό κρέας! 

ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Η μέρα είναι αφιερωμένη στα κρεατικά! Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να αμελήσεις τις αρχές σου! Έχουμε 5 σαλάτες με μόλις 100 θερμίδες/μερίδα για… απολαυστική συνοδεία! Κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία για να τις δεις όλες αναλυτικά…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε