Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Limited edition αρώματα για όλα τα budgets!

Limited edition αρώματα για όλα τα budgets!

 Φέτος τα Χριστούγεννα χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, διάσημα αρώματα σε limited edition και κάντε τους να νιώσουν ξεχωριστοί… 

 

 

 

 

 

 

 

Σας τα παρουσιάζουμε, από το φθηνότερο στο ακριβότερο.

 

Αρώματα σε συσκευασία δακτυλιδιού λάνσαραν οι σχεδιαστές Kat Von D, Michael Kors και Marc Jacobs. Το μαύρο δακτυλίδι-άρωμα της Kat Von D έχει 20 ευρώ και πωλείται μέσα σε βελούδινο σακουλάκι. Το δακτυλίδι-άρωμα του Michael Kors έχει 27 ευρώ.

Το δακτυλίδι-άρωμα του Marc Jacobs κοστίζει 28 ευρώ και πωλείται μέσα σε ασορτί μπλε σακουλάκι.

 

Το άρωμα Daisy του Marc Jacobs κυκλοφόρησε σε limited edition ως Daisy Silver Edition και είναι στα 67 ευρώ τα 100ml.

 

Η limited edition του αρώματος London του οίκου Burberry, έχει όνομα Burberry London special edition 2009. Το αντρικό άρωμα έχει 70 ευρώ τα 100ml και το γυναικείο άρωμα 76 ευρώ τα 100ml.

 

Το άρωμα Mandragore της Annick Goutal κυκλοφορεί σε limited edition περίτεχνο μπουκάλι. Το αντρικό άρωμα κοστίζει 75 ευρώ τα 100ml, ενώ το γυναικείο άρωμα σε μπουκάλι πεταλούδας είναι στα 180 ευρώ τα 100ml.

 

Η limited edition του αρώματος Flowerbomb των Victor & Rolf είναι αποκλειστικά για γυναίκες και έχει τιμή 110 ευρώ τα 100ml.

 

 

Ο οίκος Guerlain λάνσαρε μια νέα σειρά αρωμάτων με το όνομα Les Secrets de Sophie. Η σειρά περιλαμβάνει 3 limited edition αρώματα, τα μπουκάλια των οποίων έχει σχεδιάσει η Γαλλίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων Sophie Levy. Η τιμή τους είναι 280 ευρώ τα 60ml!

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε