Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

London Fashion Week! Πως ήταν ο χώρος, τι δήλωσαν οι σχεδιαστές, τι θα φορέσεις του χρόνου το Καλοκαίρι;

Δες και μάθε τα πάντα από την εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο. Για να είσαι ενημερωμένη και για το επόμενο Καλοκαίρι. Αμέ!

To Λονδίνο είναι μία τελείως διαφορετική πόλη σε ό,τι αφορά στη μόδα. Από το πως δημιουργείται, τον τρόπο που υπάρχει σε κάθε σημείο της πόλης αλλά και το πως καταφέρνει, με τον τρόπο της να απευθύνεται και στους πολλούς. Στο Λονδίνο δεν υπάρχουν κατεστημένα, πρέπει και πατρόν στο ντύσιμο αφού όλα είναι αποδεκτά. Αρκεί να έχουν να πουν κάτι που δεν έχει ήδη ειπωθεί!

Το στοιχείο αυτό το συναντάς και στον τρόπο που κινείται η αγορά της μόδας αλλά και οι σχεδιαστές της. Το Λονδίνο έχει τη δυνατότητα, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες μητροπόλεις, να εξελίξει τη μόδα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εύρεση νέων σχεδιαστών. Κι όταν τους βρίσκει….; Οι ευκαιρίες που τους δίνει, ώστε να αναδείξουν και να παρουσιάσουν τη δουλειά τους δεν δίνονται σε καμία άλλη αγορά.

Η βιομηχανία της μόδας στο Λονδίνο στηρίζει τους νέους δημιουργούς όπως θα έκανε με τους ήδη καταξιωμένους στο χώρο. Έτσι λοιπόν σε κάθε σεζόν  τα ονόματα που βλέπεις στο πρόγραμμα της Λονδρέζικης εβδομάδας μόδας αποτελούν μια νέα πρόταση. Πρόταση – πρόκληση που δεν χάνουν επουδενί οι άνθρωποι με πάθος στον χώρο αυτό.

Το TLIFE σου συγκεντρώνει σε ένα άρθρο τα σημαντικότερα (και τα πιο γνωστά από άποψη εμπορικότητος) shows που πραγματοποιήθηκαν στο London Fashion Week την εβδομάδα 16 με 20 Σεπτεμβρίου -τα shows ολοκληρώνονται αύριο με την ημέρα να είναι αφιερωμένη στα αγόρια και τη μόδα τους.

Και ας πούμε και μερικές λεπτομέρειες που αξίζει να αναφερθούν, όπως ότι καθημερινά συμμετείχαν 19 σχεδιαστές με το πρώτο show  να ξεκινάει στις 9 το πρωί και να ολοκληρώνεται η μέρα με το τελευταίο στις 20:30 το βράδυ.

Πριν δεις λοιπόν αναλυτικά τα πιο σημαντικά shows πάρε μία γεύση από το χώρο που πραγματοποιείται η εβδομάδα μόδας. Δες τι δήλωσαν οι σχεδιαστές αλλά και προσωπικότητες από τον χώρο του θεάματος και της μόδας που παραβρέθηκαν εκεί όπως η Alexa Chung, o Μatthew Williamson, η Olivia Palermo, o Tim Blanks άλλα και λήψεις από τα backstage.

Mary Katrantzou

H αγαπημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας που έχει κατακτήσει όλον τον κόσμο με τις δημιουργίες της για ακόμη μία φορά κέρδισε τις εντυπώσεις με τα floral και tribal σχέδιά της.

Δες περισσότερα videos και διάβασε για το “London fashion week” στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε