Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Μ. Φιλίππου στο TLIFE: Ο ρόλος της στο “Αμάρτημα” και ο χρόνος που αφιερώνει στα παιδιά της!

Μ. Φιλίππου στο TLIFE: Ο ρόλος της στο “Αμάρτημα” και ο χρόνος που αφιερώνει στα παιδιά της!

Η ηθοποιός μιλάει στο TLIFE για την νέα σειρά του ΑΝΤ1 “Το αμάρτημα της μητρός μου” και την ισορροπία που προσπαθεί να έχει αφιερώνοντας ποιοτικό χρόνο στα παιδιά της.

Η Μαρία Φιλίππου είναι από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς όχι μόνο από τους θεατές αλλά και από τους ανθρώπους του χώρου. Η κυπριακή καταγωγή της ενσωματώθηκε στους περισσότερους ρόλους τους οποίους έχει ερμηνεύσει μέχρι σήμερα. Αυτός που την έχει καθιερώσει όμως στην συνείδηση όλων μας είναι της Κύπριας καθηγήτριας φιλολογίας στο “Εμείς και εμείς”.

Φέτος, την απολαμβάνουμε τηλεοπτικά στην νέα σειρά “Το αμάρτημα της μητρός μου”, ανάμεσα σε ανθρώπους με τους οποίους έχει συνεργαστεί ξανά και έχει χημεία. Το κλίμα στα γυρίσματα είναι αυτό που της δίνει τον ενθουσιασμό να συνεχίζει. Το μόνο που την στεναχωρεί είναι ότι το φορτωμένο της πρόγραμμα της στερεί χρόνο με τους γιους της αλλά, όπως αποκαλύπτει στο TLIFE, έχει βρει την ισορροπία!

Τι ξεχωριστό έχει η σειρά;

Είναι μια σειρά, ουσιαστικά μία κωμωδία, μια ιστορία αγάπης που αυτή τη στιγμή, όπως είναι τα πράγματα στην ελληνική πραγματικότητα και μόνο το ότι γυρίζετε και θα προβληθεί είναι πάρα πολύ σημαντικό. Η αλήθεια είναι ότι είναι μία σειρά που ο κάθε επαγγελματίας είναι στον πάγκο του κι όταν ξέρεις ότι είναι σωστοί άνθρωποι και ξέρουν τη δουλειά τους όλα κυλούν ρολόι, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ποιός είναι ο ρόλος σας στη σειρά;

Ο Αλέξανδρος Ρήγας για άλλη μία φορά μου έκανε ένα απίστευτο δώρο, αυτόν τον καταπληκτικό ρόλο που είναι η Ματούλα που σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις τόσο με τον χαρακτήρα της όσο και με τις σκηνές καταστάσεων.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε