Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μ. Ηλιάκη: Μίλησε για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της και τις δύσκολες ώρες που πέρασε

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για πρώτη φορά για το εγκεφαλικό της μητέρας της…

Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε η μητέρα της μίλησε η Μαρία Ηλικάκη. Η νεαρή παρουσιάστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ότι η μητέρα της έχει υποστεί αρκετά εγκεφαλικά.

 
Η Μαρία Ηλιάκη άνοιξε την καρδιά της και μίλησε δημόσια για τις δυσκολίες που περνά η ίδια και η οικογένειά της αλλά περισσότερο η μητέρα της η οποία το τελευταίο διάστημα έχει πάθει αρκετά εγκεφαλικά επεισόδια. Με αφορμή την τελετή έναρξης των Special Olympics που έγινε χθες, η ίδια ανέφερε: “Τα τελευταία χρόνια η μητέρα μου έχει υποστεί πολλά εγκεφαλικά επεισόδια που της έχουν αφήσει αναπηρία. Θέλω να πω, λοιπόν, σε όσους ανθρώπους αντιμετωπίζουν ένα τέτοιο πρόβλημα με έναν δικό τους άνθρωπο, να κοιτάνε πρώτα την αποκατάστασή του μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο.”.
 
Παράλληλα, η γνωστή παρουσιάστρια συμπλήρωσε: “Αν το γνωρίζαμε και εμείς την πρώτη φορά που έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο η μητέρα μου, ίσως να ήταν σε καλύτερη κατάσταση η υγεία της καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα κινητικότητας”.
Δες το video:
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε