Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μ.Ιωαννίδου στο TLIFE: “Νόμιζα ότι θα πεθάνω γι’ αυτό έκανα διαθήκη!”

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε την παραμονή της γιορτής της, την πορεία της υγεία της και τα σχέδια της για το χειμώνα μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου στο TLIFE.

Η γνωστή ηθοποιός που συγκλόνισε πριν από λίγο καιρό την ελληνική showbiz με την ασθένειά της, μιλά στο TLIFE για τις δύσκολές μέρες που πέρασε, τον καρκίνο και τα μελλοντικά της σχέδια.

Η Μαρία Ιωαννίδου νιώθει πλέον πολύ καλά. Περιμένει να τελειώσει τις δυο τελευταίες χημειοθεραπίες της και βρίσκεται σε πορεία πλήρους ίασης, όπως λένε και οι γιατροί της. Ωστόσο, ο καρκίνος την είχε καταβάλει αρκετές φορές.
“Η χημειοθεραπία βοηθά τον ασθενή και προσπαθεί να σταθεροποιήσει την κατάστασή του. Ωστόσο, κάποιες φορές μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές”, αναφέρει χαρακτηριστικά για τη θεραπεία της και αποκαλύπτει πως την παραμονή της γιορτής της πέρασε μια πολύ δύσκολη κρίση. “Την παραμονή της γιορτής μου, ένιωσα ότι σβήνω. Τρόμαξα πολύ και πίστεψα πραγματικά πως θα πεθάνω”, εξομολογείται η Μαρία Ιωαννίδου.
Η ίδια αναφέρει πως έπαθε μεγάλο σοκ και σε μια στιγμή αδυναμίας κάλεσε τον ξαδελφό της και του ζήτησε να κάνει τη διαθήκη της, σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. “Νόμιζα ότι θα πεθάνω και γι’ αυτό έκανα τη διαθήκη μου. Ήταν επώδυνο αυτό που πέρασα. Ήμουν 40 ώρες καθηλωμένη και έβλεπα οράματα”, σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως βγήκε πιο δυνατή από την περιπέτειά της. “Τώρα νιώθω καλά. Είχα κουραστεί πολύ με τις θεραπείες, τα χάπια και την ασθένεια, αλλά είμαι σε καλό δρόμο. Δεν θα του κάνω το χατίρι. Θα γίνω καλά”, λέει η Μαρία Ιωαννίδου!

Για το “Dancing with the stars” και τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή, η ίδια αναφέρει πως δεν έχει αποφασιστεί κάτι ακόμη, παρόλα αυτά εκείνη θα ήθελε πολύ να βρεθεί στην κριτική επιτροπή. Εξάλλου, η αγάπη της για το χορό είναι γνωστή, καθώς η ίδια διατηρεί εδώ και αρκετά χρόνια τη δική της σχολή χορού.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε