Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Μ.Κορινθίου: “Μου είχαν κάνει πρόταση για το Dancing with the Stars αλλά την απέρριψα”

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό μαζί με τον σύντροφό της Γιάννη Αϊβάζη.

Η Μαρία Κορινθίου εμφανίζεται πολύ ευτυχισμένη κι ερωτευμένη. Μιλώντας στο περιοδικό “Hello” μαζί με τον αγαπημένο της μας περιγράφουν την καθημερινότητά τους μετά την απόκτηση της κορούλας τους Ισμήνης.

“Πάνω απ’ όλα ο σεβασμός. Είναι σημαντικό να αφήνεις χώρο  στον άνθρωπό σου, να σέβεσαι τα “θέλω” του, να τον εκτιμάς και να τον θαυμάζεις. Απαραίτητο στοιχείο σε μία σχέση είναι η συνεργασία”, δηλώνει η όμορφη Μαρία όσον αφορά το τι κρατάει ζωντανή μια σχέση.

Το ζευγάρι υποστηρίζει πως δεν υπάρχει καθόλου ανταγωνισμός μεταξύ τους για επαγγελματικά ζητήματα παρόλο που κινούνται στον ίδιο χώρο. Το γεγονός αυτό είναι που τους έδεσε κι από την αρχή ως ζευγάρι. 

“Από μόνοι μας βάζουμε όρια στον επαγγελματικό τομέα, ώστε ότι κάνουμε να είναι για καλό της οικογένειας. Για πράδειγμα, μου έχουν κάνει πρόταση για το “Dancing with the stars”, την οποία απέρριψα στο τέλος, επειδή το κανάλι επέλεξε να βάλει το συγκεκριμένο πρόγραμμα κάθε Κυριακή απέναντι από την “Παταγονία”. Ηθικά δεν ένιωθα άνετα να “παίζω” απέναντι από το Γιάννη”, υποσηρίζει η Μαρία Κορινθίου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε