Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μ. Κορινθίου στο ”Μίλα”: Αν φλερτάρουν τον άντρα μου και ξεπεράσουν τα όρια βγαίνω εκτός εαυτού!

Μιλά για τα επαγγελματικά της, τον γάμο της με τον Γιάννη Αϊβάζη, το φλερτ στη σχέση και πολλά άλλα.

Η Μαρία Κορινθίου φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή ”Μίλα” και συζήτησε με την Τατιάνα, την Μαρία και την Τζούλη για την συμμετοχή της στην παράσταση ”Η Παναγία των Παρισίων”, τη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη και πολλά άλλα. Αρχικά, όμως, καταπιάστηκαν με το φλερτ που κάνουν πολλοί, ενώ έχουν σχέση.

”Παρακολουθούσα την εκπομπή τόση ώρα κι έχω να πω ότι συμφωνώ με την άποψη της Σοφίας και της Τατιάνας. Βέβαια, ορισμένοι άνθρωποι μιλούν γι’ αυτό εκ του αφασλούς. Αν είσαι παντρεμένος είναι διαφορετικά τα πράγματα και δεν τα δέχεσαι όλα”, είπε η Μαρία.

Αν φλέρταρε, τώρα που είναι παντρεμένη, θα το έλεγε στον αέρα;

”Εξαρτάται τι εννοούμε φλερτ. Έχει μεγάλη διαφορά το ”είσαι όμορφη…” από το ”θέλω να…”. (γέλια) Έχει σημασία και πόσο αθώο είναι το φλερτ. Ένα αθώο βλέμμα και μια απλή κουβέντα, είναι επιθυμητό, αν και μοιάζει πιο πολύ με θαυμασμό… Κάποια γυναίκα μπορεί να προσβληθεί και με τον τρόπο που τη φλερτάρουν… Παίζουν ρόλο τα μέτρα και τα σταθμά. Πού ορίζεις εσύ τον γάμο και τον εαυτό σου, τι δέχεσαι και τι όχι… Το να φλερτάρει ο Γιάννης; Δεν το συζητάω αυτό. Δεν υπάρχει! (γέλια)

…Επειδή είναι ένα δημόσιο πρόσωπο και ένας ωραίος άντρας, τον θαυμασμό μιας γυναίκας τον καταλαβαίνω. Όμως, όταν ξεπερνάει τα όρια και είμαι και δίπλα του, και θεωρώ ότι η κοπέλα αυτή δεν με σέβεται, βγαίνω εκτός εαυτού… Εγώ δεν έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή να φλερτάρω. Είμαι με τον άντρα μου, ήταν συνειδητή η απόφασή μου να παντρευτώ, να κάνω οικογένεια. Αυτή τη στιγμή, επειδή είμαστε και λίγο καιρό μαζί, δεν έχω την ανάγκη να επιβεβαιωθώ από κάτι τέτοιο. Σαφώς και αν κάποιος με θαυμάζει ή μου πει ”είσαι όμορφη” και το κάνει με ωραίο τρόπο, θα το δεχτώ. Αλλά ως εκεί.”

Διάβασε περισσότερα και δες το βίντεο με την Μαρία να μιλά για την επιλόχεια κατάθλιψη και πώς αυτή επηρέασε τη σχέση της με τον άντρα της, στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε