Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Μ. Λεονάρδου στην Τατιάνα: “Μετά από 21 χρόνια γάμου δεν ζούμε μαζί με τον σύζυγό μου”

Μ. Λεονάρδου στην Τατιάνα: “Μετά από 21 χρόνια γάμου δεν ζούμε μαζί με τον σύζυγό μου”

Η γνωστή δημοσιογράφος μιλάει για την εγκυμοσύνη της κόρης της στα 16, τον εγγονό της αλλά και την ιδιόρρυθμη σχέση της με τον σύζυγό της.

Μία ευτυχισμένη γιαγιά είναι πλέον η Μάρω Λεονάρδου. Η γνωστή δημοσιογράφος απέκτησε το πρώτο της εγγονάκι και σχεδόν το μεγάλωσε εκείνη αφού η κόρη της έμεινε έγκυος στα 16 της. Η ίδια εξομολογείται στην Τατιάνα πως ο μικρός είναι σαν να είναι δικό της παιδί.

Στα 43 της έπαθε σοκ όταν η κόρη της της ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη. “Ο χειρότερος εφιάλτης της κάθε μάνας που έχει κόρη έγινε πραγματικότητα”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια. Μίλησε για την δύσκολη εκείνη περίοδο και την χαρά που τελικά έφερε στη ζωή τους αυτό το μωρό.

Η Μάρω είναι μακριά από την τηλεόραση μετά από 20 χρόνια καθημερινής προβολής. Πλέον έχει αφοσιωθεί στην συγγραφή και μάλιστα πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο της με τίτλο “Σώστε τις ψυχές μας”. Φυσικά, το έχει αφιερώσει στον εγγονό της!

Η δημοσιογράφος μίλησε ακόμα και για την απόφαση να μένει χωριστά με τον σύζυγό της, τον σκηνοθέτη Γιώργο Νταούλη. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο 21 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά! “Οι δρόμοι δεν χωρίζουν όταν έχεις παιδιά και μια ολόκληρη κοινή ζωή πίσω. Αν μένεις στο ίδιο ή ξεχωριστά σπίτια και κάποια πράγματα δεν τα κάνεις με τον σύντροφό σου, αυτό είναι κάτι άλλο”, περιγράφει στην Τατιάνα.

Η Μάρω εξηγεί πως δεν θέλουν να φτάσουν ποτέ στο σημείο που φτάνουν κάποια ζευγάρι που τσακώνονται και κατηγορούν ο ένας τον άλλον. “Δεν φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια της ζωής”, εξηγεί. “Δεν θέλω άλλο να μένουμε στο ίδιο σπίτι, θέλω να έχω το χώρο μου, να κάνουμε άλλα πράγματα. Δεν σημαίνει ότι επειδή στα 20 βγαίναμε μαζί και είχαμε τα ίδια γούστα…”, συνεχίζει.

Δες απόσπασμα από την εξομολόγηση στην Τατιάνα:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε