Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Μ. Μενιδιάτης: Η ζωή του σε φωτογραφίες – Την Πέμπτη η κηδεία

Μ. Μενιδιάτης: Η ζωή του σε φωτογραφίες – Την Πέμπτη η κηδεία

Φωτογραφίες από τον “άρχοντα” του τραγουδιού που έφυγε χθες σε ηλικία 80 ετών

Έφυγε χθές από τη ζωή μια μεγάλη φωνή του λαϊκού μας τραγουδιού. Ο Μιχάλης Μενιδιάτης πάλευε αρκετά χρόνια με τον καρκίνο. Κέρδισε κάποιες μάχες, αλλά τελικά η ασθένεια τον νίκησε. 

Η είδηση έγινε γνωστή από τον γιο του Βαγγέλη ο οποίος αποχαιρέτησε τον πατέρα του μεγράφοντας στο twitter του: “Καλό ταξίδι πατέρα”. Την Πέμπτη συγγενείς, φίλοι και απλοί θαυμαστές θα του πουν το τελευταίο αντίο στις στις 17:30 το απόγευμα στον Άγιο Βλάσση, στο Μενίδι.

Τον Μιχάλη Καλογράνο, “βάφτισε” Μενιδιάτη ο Απόστολος Καλδάρας, όταν ηχογράφησαν μαζί το “Tι σου είπανε για ‘μένα” που είναι η πρώτη του επιτυχία στην ελληνική δισκογραφία.

Παντρεμένος με την Χρύσα Μενιδιάτη – Καλογράνη.Απέκτησαν  τρία παιδιά, τον Χρήστο, την Μαίρη και τον Βαγγέλη.

Διάβασε εδώ για τη ζωή και την πορεία του στο τραγούδι 

Οι νεότεροι δεν τον γνώριζαν αφού είχε αποσυρθεί από την πίστα εδώ και πολλά χρόνια αλλά όλοι ξέρουν τα τραγούδια του.  Γνωστοί και άγνωστοι μόλις μαθεύτηκε ο θάνατός τους έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν στα social media με τη φράση “Καλό ταξίδι Άρχοντα”… και αυτό τα λέει όλα.

Ο Μιχάλης Μενιδιάτης ήταν μαζί με τα αδέλφια του συνδιοκτήτης της θρυλικής “Φαντασίας” του νυχτερινού κέντρου που άφησε εποχή στη νυχτερινή Αθήνα.

Θα ήταν παράλογο να αποτυπωθεί μια ζωή σε φωτογραφίες. Συγκεντρώσαμε όμως κάποιες φωτογραφίες από τη ζωή του καλλιτέχνη από το facebook και  το twitter και σας τις παρουσιάζουμε.

Δες εδώ τις φωτογραφίες!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε