Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μ. Μενούνος: “Θα ήθελα να ζήσω στην Ελλάδα, όσο δύσκολα κι αν είναι!”

Η γνωστή παρουσιάστρια ετοιμάζεται για το “Dancing with the stars” και μιλά για τη χώρα μας…

Για τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars”, τις απαιτητικές πρόβες και την επιθυμία της να διαφημίσει τη χώρα μας στο show χορού μίλησε η Μαρία Μενούνος. Η παρουσιάστρια του NBC αποκάλυψε ότι θα ήθελε να ζήσει στην Ελλάδα και σκέφτεται να φορέσει στο καλλίγραμμο κορμί της τα χρώματα της γαλανόλευκης σημαίας για να διαφημίσει τη χώρα μας.

 

Μιλώντας στον Γιώργο Σατσίδη και το “Πρώτο Θέμα”, η Μαρία δήλωσε χαρακτηριστικά: “Κάνω καθημερινά εξάσκηση για το “Dancing with the stars” και πονάει όλο μου το σώμα. Παρόλο που έκανα πάντα γυμναστική, πιλάτες και γιόγκα, ο χορός είναι ένα “σπορ” πολύ πιο απαιτητικό. Πιστεύω ότι η συμμετοχή μου στο παιχνίδι θα μου χαρίσει ένα εντελώς διαφορετικό σώμα.”

 

Για την κρίση στην Ελλάδα σημείωσε: “Αισθάνομαι τεράστια θλίψη. Πώς μπορώ να βοηθήσω; Γίνεται να διοργανώσεις διεθνές φιλανθρωπικό event για μια ολόκληρη χώρα;” και πρόσθεσε: “Σκέφτομαι να βγω με μια ελληνική σημαία επάνω μου για να προκαλέσω θετικά σχόλια για τη χώρα. Η δημοσιότητα που έχει η Ελλάδα τον τελευταίο καιρό δεν είναι καθόλου καλή, η εικόνα έχει χαλάσει και είναι στο χέρι μας να την φτιάξουμε. Όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αλλάξει”.

 

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε