Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Μ. Μπαϊραμπά: Από την πασαρέλα στην πολιτική, στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα

Μ. Μπαϊραμπά: Από την πασαρέλα στην πολιτική, στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα

Παρατηρώντας αυτή την κοπέλα δεν θα φανταζόσουν ποτέ πως αποτελεί μέρος της επιστημονικής ομάδας συμβούλων του Αλέξη Τσίπρα.

Παρατηρώντας αυτή την κοπέλα δεν θα φανταζόσουν ποτέ πως αποτελεί μέρος της επιστημονικής ομάδας συμβούλων του Αλέξη Τσίπρα. Κι όμως η Μαριλένα έχει καταφέρει ήδη στα 27 της χρόνια να ασχοληθεί με αυτό που της άρεσε από μικρή. Την πολιτική και την κοινωνία… Η πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο εργοστάσιο της Δωδώνης την έφερε στο προσκήνιο και έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της, όπως γράφει σε δημοσίευμά του το Πρώτο Θέμα. 

Από την πασαρέλα, στα έδρανα της Βουλής
/Ναι η όμορφη νεαρή από τα Ιωάννινα ασχολήθηκε στο παρελθόν με το modeling. Έχει κάνει δεκάδες φωτογραφήσεις και φαίνεται πως τα φλας την κολακεύουν ιδιαίτερα. Όμως το όνειρό της δεν ήταν η πασαρέλα.

Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο του Γουλβερχάμπον της Αγγλίας και συνεχίζει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Ελλάδα.

Αν και έγινε εξώφυλλο σε περιοδικά της Ελλάδος και του εξωτερικού, μόλις ολοκλήρωσε τον πρώτο  κύκλο σπουδών της ασχολήθηκε ενεργά με τα κοινά κυρίως σε τοπικό επίπεδο στη γενέτειρά της τα Ιωάννινα.

περιοδικού ELLE.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες της γοητευτικής Μαριλένας στο TLIFE


Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε