Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μ. Μπακοδήμου στο TLIFE: ”Από την τηλεόραση λείπουν τα λεφτά”!

Η Μαρία Μπακοδήμου μιλάει στο TLIFE για το ”Φώτης και Μαρία live”, για τον κόσμο της τηλεόρασης και για τη φιλία της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα κι από το πρωί ως το βράδυ είναι στο πόδι. Την πετύχαμε στο αυτοκίνητο την ώρα που έψαχνε πρατήριο για να βάλει βενζίνη. ”Ευτυχώς, δεν έχει μεγάλη ουρά αυτό εδώ. Την έχει ακριβά όμως κι ας έβαλαν πλαφόν. Αλλά τι να κάνεις; Καταγγελία; Βάζεις και τελειώνεις. Αυτά θα ζούμε το χειμώνα και θα προσπαθήσουμε στην εκπομπή μας να τα δούμε αλλιώς”, δηλώνει η Μαρία στο TLIFE.

Σε λίγες μέρες ξεκινάει η νέα σεζόν για το ”Φώτης και Μαρία live”. Tη ρωτήσαμε αν έχει άγχος. ”Είναι σαν να πηγαίνουμε σχολείο πολλά χρόνια οι δυο μας κάθε φορά στην αρχή. Κάθε χρονιά έχει άγχος γιατί είναι διαφορετική και φέτος όπως όλοι ξέρουμε θα είναι αρκετά δύσκολη, επομένως πιο προκλητική”, απαντά.

Η Μαρία μας μίλησε και για τις αλλαγές της εκπομπής. ”Φέτος θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο σατιρικοί γιατί έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στην ελληνική πραγματικότητα, νομίζω ότι όλοι χρειαζόμαστε να δούμε και την άλλη πλευρά της. Είναι αναγκαίο όταν έχεις μια δύσκολη μέρα, να μπορείς να γελάσεις και να χαλαρώσεις”.

Η παρουσιάστρια θέλησε να δώσει και μια απάντηση σε όλα αυτά τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι η εκπομπή θα πάρει στοιχεία από τους ”Ράδιο Αρβύλα”: ”Όταν ξεκινήσαμε στον Alpha το Σιγά μη κάτσω να σκάσω, ήταν δύο εκπομπές που μοιάζανε. Είχαμε αρίθμηση στα θέματα, χιουμοριστικά σχόλια… Δεν καταλαβαίνω γιατί συζητιέται φέτος είναι παράλογο. Η εκπομπή μας έχει αυτή τη μορφή από την αρχή δεν διαφοροποιήθηκε πολύ στο Star. Απλώς θα γίνει πιο ανάλαφρη, με μία διάθεση να δώσουμε λίγη χαρά παραπάνω. Το να τη συγκρίνουμε μια άλλη εκπομπή είναι λίγο παράλογο. ακούω κάθε φορά τόσα πολλά που δεν μπορώ να πτοούμαι και να απαντώ για τα προφανή”.

Τη ρωτήσαμε τι είναι αυτό που λείπει από τη τηλεόραση. Χωρίς να το πολυσκεφτεί απαντά: ”Αυτή τη στιγμή λείπουν τα λεφτά από την ελληνική τηλεόραση. Παλιότερα τα budget ήταν μεγαλύτερα, οι παραγωγές είχαν πιο πολλές απαιτήσεις, δούλευες με περισσότερα άτομα, γινόντουσαν πράγματα που μπορούσες να κάνεις. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε μπει στο ρυθμό της κρίσης και δεν έχουμε το budget να κάνουμε τα ίδια, είμαστε οριακά”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε