Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μ. Ντενίση: “Δεν είπα πως θα υποδυθώ την Μαρία Κάλλας”!

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε σε πρωινή εκπομπή για την επιθυμία της να εγκαταλέιψει τη χώρα και της φήμες που ήθελαν να υποδύεται την Μαρία Κάλλας!

Η Μιμή Ντενίση μίλησε για τα μελλοντικά της σχέδια, την επιθυμία της να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να ζήσει στο εξωτερικό, αλλά και τις φήμες που την ήθελαν να υποδύεται την Μαρία Κάλλας.
 

Δεν έχω πει πως θα υποδυθώ την Μαρία Κάλλας. Δεν θα την υποδυθώ, ή για να το πω ακόμη καλύτερα, δεν έχω δηλώσει ποτέ ότι θα την υποδυθώ”, είπε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση, σε συνέντευξη που έδωσε στην πρωινή εκπομπή “10 με 1” με τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο.
 
Η ίδια διευκρίνησε ότι ο στενός της φίλος και παραγωγός του βρετανικού θεάτρου της είπε ότι θέλει να συνεργαστούν σε παράσταση που σκοπεύει εκείνος να ανεβάσει στη βρετανική πρωτεύουσα με θέμα τη ζωή του Ωνάση. Ωστόσο, η απάντηση που του είχε δώσει η γνωστή ηθοποιός ήταν η εξής: “Του χρόνου δεν θα είμαι στην Ελλάδα. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Αλλά ας ξεκουραστώ και λίγο. Να ξεκουραστούν και οι άλλοι που ασχολούνται με εμένα”.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε