Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

M.Πετρούτσου κατά “Ράδιο Αρβύλα”

M.Πετρούτσου κατά “Ράδιο Αρβύλα”

Η τηλεκριτικός θεωρεί  προκλητική, προς τους θιγόμενους από τα μέτρα εργαζόμενους, την ανυπομονησία τους να πάνε διακοπές…

Με το… βαμβάκι έσφαξε τους “Ράδιο Αρβύλα” η τηλεκριτικός της Ελευθεροτυπίας, Μαρίνα Πετρούτσου, δίνοντάς τους τη συμβουλή να είναι πιο σεμνοί και να μην παίζουν με την ψυχολογία του κόσμου που δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση μετά την ανακοίνωση των νέων οικονομικών μέτρων.

Η κα Πετρούτσου, χαρακτηρίζει ως μαύρο χιούμορ το γεγονός ότι δηλώνουν συνέχεια κουρασμένοι και ότι περιμένουν πως και πως να τελειώσουν τέλος Μαΐου την εκπομπή τους για να πάνε διακοπές. Τη στιγμή που όλες οι άλλες εκπομπές τελειώνουν τέλος Ιουνίου αλλά και την ώρα που οι εργαζόμενοι  καλούνται να αντιμετωπίσουν τεράστια εργασιακά προβλήματα.

Η τηλεκριτικός στη στήλη της “9+1 άνθη” γράφει χαρακτηριστικά:

“Κουρασμένοι από τη… σκληρή δουλειά, δηλώνουν συνέχεια οι «Ράδιο αρβύλα» και γι’ αυτό τις τελευταίες μέρες το έχουν  γυρίσει στον τσάμικο και καλύπτουν τον χρόνο της εκπομπής τους με ανέκδοτα, περιμένοντας πότε θα την κάνουν για διακοπές. Αυτό, μόνο ως ανέκδοτο, και μάλιστα μαύρο, μπορεί να το εκλάβει σήμερα ένας εργαζόμενος στο δημόσιο, παλικάρια: Σεμνάαααα”…..

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε