Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μ. Στρατής: ”Νομίζω ότι θα ήμουν αστείος αν τραγουδούσα στα μπουζούκια!”

Μ. Στρατής: ”Νομίζω ότι θα ήμουν αστείος αν τραγουδούσα στα μπουζούκια!”

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλά για πρώτη φορά για την Μαίρη Συνατσάκη, τα μπουζούκια και τον παράγοντα ”τύχη”.

Ο νεαρός και ταλαντούχος τραγουδιστής, Μύρωνας Στρατής, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”ΕΓΩ!”, μίλησε για την Μαίρη Συνατσάκη, τα μπουζούκια και τις κατακτήσεις του από την ημέρα που έγινε αναγνωρίσιμος.

Ο Μύρωνας μόλις τελείωσε το δίσκο του και δηλώνει σχετικά μ’ αυτό: ”Θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες. Έχω γράψει και τη μουσική και τους στίχους, σε δύο κομμάτια οι στίχοι είναι του Νίκου Μωραΐτη, ενώ σε ένα τραγούδι έχω γράψει τους στίχους μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη.”

Επιπλέον, ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν ξέρει τι είναι έντεχνο και τι εμπορικό. ”Κάνω πράγματα με τα οποία αισθάνομαι καλά. Με ενδιαφέρει η επικοινωνία με τον κόσμο. Με ενδιαφέρει να του αρέσει αυτό που κάνω και να χορεύει με τα τραγούδια μου”, είπε χαρακτηριστικά.

Παράγοντας τύχη
”Ήμουν πολύ τυχερός. Έχω πολλούς φίλους τραγουδοποιούς και τραγουδιστές που είναι πολύ πιο καλοί και ικανοί από εμένα και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί. Αυτό, φυσικά και είναι άδικο, αλλά όλη η ζωή είναι άδικη. Είναι ένας λόγος που βιώνω ενοχικά όλη αυτή την κατάσταση της επιτυχίας.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε