Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μ. Συνατσάκη: Μιλά στο TLIFE για το MadWalk, το “Master Chef” και τη σχέση της με τον Μ. Στρατή!

Όλα όσα αποκάλυψε για την παρουσίαση του MadWalk, τις πρόβες, το άγχος και την καθημερινότητά της…

Είναι ένα από τα πιο νέα και αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που κέρδισε ακόμη και το πιο απαιτητικό κοινό από την πρώτη της εμφάνιση. Μέσα σε λίγο καιρό κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να καταπιαστεί με πολλά… Ο λόγος για την Μαίρη Συνατσάκη!

 

Η μελαχρινή παρουσιάστρια που βρίσκεται στο πάνελ του “Πρωινού mou”, διαδέχτηκε την Ευγενία Μανωλίδου στην παρουσίαση του “Master Chef”, ντύθηκε καμαριέρα και πρωταγωνίστησε στο νέο video clip του Κώστα Μαρτάκη είναι έτοιμη να βρεθεί στο πλευρό της Βίκυς Καγιά και να παρουσιάσει το 2ο MadWalk.

 

Για όλα αυτά, αλλά και για πολλά άλλα μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη στο TLIFE λίγο πριν τη χθεσινή της πρόβα για το music fashion show που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη. Η νεαρή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο άγχος της για την παρουσίαση του MadWalk, μίλησε για την αναβολή της προβολής του “Master Chef”, αλλά και για τη σχέση της με τον Μύρωνα Στρατή.

 

Οι πρόβες για το 2ο MadWalk ξεκίνησαν και βρίσκεστε στην τελική ευθεία. Πες μας λίγα λόγια για τη συνεργασία…

 

Ξεκινήσαμε την Κυριακή την πρώτη πρόβα στο χώρο και θα συνεχίσουμε και σήμερα όλη την μέρα την προετοιμασία. Το καλό είναι ότι μας βοηθά πολύ και η Βίκυ που ήταν πέρσι στο MadWalk και ξέρει τι πρέπει να κάνουμε. Βοηθάει πολύ και εμένα και τον Κώστα… Τώρα για την παρουσία μας στη σκηνή, θα εμφανιστούμε στην αρχή και οι τρεις μαζί και παρόλο που θα προσπαθήσουμε με τα κείμενα να κρατήσουμε μια ροή και να δώσουμε στοιχεία για τους ανθρώπους της μόδας, θα υπάρχουν και έξυπνες ατάκες.

 

Διάβασε στο TLIFE όσα αποκάλυψε για το “Master Chef” και τη σχέση της με τον Μύρωνα Στρατή

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε