Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μ. Τουμασάτου στο TLIFE: Η ζωή με την κόρη της και τον Αλέξανδρο, η κρίση και το φιλανθρωπικό της έργο!

Η ηθοποιός μιλάει στο TLIFE για την ζωή της, πόσο έχει αλλάξει από τότε που έγινε μητέρα και μας περιγράφει πως είναι η καθημερινότητά της…

Το γραφείο της Μαριάννας Τουμασάτου έχει μία αλλιώτικη όψη από τα συνηθισμένα. Έχει επάνω μια πιπίλα, ένα παιχνίδι, ένα παραμύθι κι ένα ψεύτικο ποντίκι, για να μην πειράζει η μικρή το δικό της. Είναι με λίγα λόγια το βασίλειο της κόρης της! Η Χρυσηίδα που είναι 13 μηνών, έχει γίνει όπως είναι φυσικό, το κέντρο του σπιτιού και φυσικά της ζωής της και δεν χορταίνει να περνάει χρόνο μαζί της.

Η Μαριάννα είναι από τις γυναίκες που μοιάζει εύθραυστη και ευάλωτη αλλά κρύβει μία πολύ δυναμική γυναίκα που ξέρει κρατάει μυστικά της αλλά ξέρει και να μοιράζεται! Μιλώντας στο TLIFE μας εκμυστηρεύεται πως έχει αλλάξει την καθημερινότητά της η κόρη της αλλά και η οικονομική κρίση.

Το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός ασχολείται με μία μονάδα του Αρεταίειου νοσοκομείου που βοηθάει τους χρόνια πάσχοντες από νοσήματα που προκαλούν πόνο και αντιμετωπίζουν προβλήματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που είναι δίπλα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ετοιμάζει μάλιστα μια βραδιά με φιλικές συμμετοχές καλλιτεχνών που έχουν ευαισθητοποίηση σε τέτοια θέματα, για την οποία θα σε ενημερώσουμε σύντομα!

Η φιλανθρωπική της δράση

Πολλοί δεν ξέρουν αυτή την πλευρά της Μαριάννας και ίσως να μην την μάθαιναν ποτέ αν δεν υπήρχε ανάγκη για βοήθεια. «Χρειαζόμαστε βήμα επικοινωνίας και ενημέρωσης γιατί πρωτίστως πρέπει να μάθουν οι άνθρωποι από τι μπορούν να προφυλαχθούν και κυρίως που μπορούν να απευθυνθούν για να βοηθηθούν. Βέβαια, είναι απαραίτητη η οικονομική ενίσχυση της μονάδας. Είναι από τις ιδιαίτερες μονάδες το Αραιταίειο. Έχουμε μάθει να ξέρουμε δύο τρία ιδρύματα μόνο, τα πιο προβεβλημένα με αποτέλεσμα να νομίζουμε ότι υπάρχουν μόνο αυτά στην Ελλάδα», εξηγεί η ηθοποιός στο TLIFE.

Πέρυσι είχε καταφέρει να βρει μεγάλη ανταπόκριση σε αυτό. «Είχαμε και πολύ μεγάλη βοήθεια από τον καλλιτεχνικό κόσμο, μας ενίσχυσαν φίλοι, συνάδελφοι ηθοποιοί και τραγουδιστές», αναφέρει. Φαίνεται πως ο κόσμος στην ανάγκη βγάζει το καλό του πρόσωπο.

Διάβασε στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε για τον σύζυγό της και το μωράκι τους

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε