Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Μ. Βιδάλη στο TLIFE: Με την Κάτια θα ζήσουμε βίαιες σκηνές στη “Ζωή της άλλης”!

Η γνωστή ηθοποιός μιλά στο TLIFE για το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Η ζωή της άλλης”, την αγάπη της για το θέατρο και τα μελλοντικά της σχέδια!

Η γνωστή ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη μιλά στο TLIFE για το ρόλο της “Σοφίας” που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Η ζωή της άλλης”, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα και τα μελλοντικά της σχέδια.

 
Η Μαίρη Βιδάλη υποδύεται στην σειρά “Η ζωή της άλλης”, την “Σοφία”, τον φύλακα-άγγελο της Κάτιας που θα βρεθεί στο πλευρό της στις δύσκολες στιγμές που έχει, λόγω της απώλειας της μνήμης της. “Η Σοφία είναι ένα πρόσωπο από το παρελθόν της Κάτιας που εμφανίζεται για να την βοηθήσει. Είναι συμμαθήτρια της πρωταγωνίστριας και θα βρεθεί στο πλευρό της στις δύσκολες στιγμές”, αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: “Η Σοφία θα μείνει στο πλευρό της Κάτιας σε κάθε δυσκολία και κατά τη διάαρκεια της αμνησίας της και στη συνέχεια. Με την Κάτια θα ζήσουμε βίαιες σκηνές”.
 
Η ίδια δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενη που συμμετέχει σε μια τόσο επιτυχημένη σειρά και πιστεύει ότι η επιτυχία θα συνεχιστεί και τη φετινή σεζόν. “Είναι ένας ενδιαφέρον ρόλος σε μια αρκετά επιτυχημένη σειρά. Το δύσκολο ήταν πως έπρεπε να μπω και να ανταποκριθώ στο ύψος των περιστάσεων κάτι που πιστεύω ότι κατάφερα με την βοήθεια των συντελεστών της σειράς”, αναφέρει και προσθέτει πως η μεγαλύτερη δυσκολία του ρόλου ήταν πως έπρεπε να κάνει μια γυναίκα 15 χρόνια μεγαλύτερή της.
 
Ωστόσο, αυτό που της αρέσει στο χαρακτήρα της Σοφίας που υποδύεται είναι τα θετικά στοιχεία που έχει. “Μου αρέσει που η Σοφία είναι ένας θετικός χαρακτήρας μια γυναίκα που είναι δεμένη με το παρελθόν και δεν εγκαταλείπει τους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη”, υπογραμμίζει.
 
Για τη συνεργασία της με τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς, η διάσημη ηθοποιός αναφέρει πως ήταν άψογη και πως στα γυρίσματα περνάει πολύ όμορφα. “Μπορεί να μας πιέζει ο χρόνος, αφού βγάζουμε ένα επιεσόδιο την ημέρα, αλλά η δουλειά είναι πολύ καλή και το τελικό αποτέλεσμα βγαίνει αρκετά καλό”, λέει. Η ίδια, άλλωστε, έχει ξανά βρεθεί σε καθημερινή σειρά και γνωρίζει τις δυσκολίες, αλλά θεωρεί πως το τελικό αποτέλεσμα έχει να κάνει με τις δυνάμεις της ομάδας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε