Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μ. Χατζηγιάννης: Απαντά σε όσους λένε την σχέση του με την Ζέτα επικοινωνιακό τρικ!

Μίλησε για τη σχέση του με τη Ζέτα και το ενδεχόμενο ενός γάμου, το γεγονός ότι τους κατηγορούν για επικοινωνιακά τρικ, το σκάφος που φέρεται να αγόρασε και αποκάλυψε το ενδιαφέρον του να ασχοληθεί με την πολιτική στο μέλλον!

O Mιχάλης Χατζηγιάννης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στο Love Radio, λίγο πριν επιστροφή του στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Ο τραγουδιστής έδειξε την έντονη ενόχληση του για τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς υποστηρίζουν ότι είναι ψεύτικη η σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια.

“Όσα μου μεταφέρετε ξεπερνάνε κατά πολύ τα δικά μου όρια. Δεν σκεφτόμαστε όλοι με τη λογική του να ‘πουλήσουμε’ και να διαφημιστούμε. Αυτά όλα προέρχονται από άρρωστα και διαστροφικά μυαλά”, είχε δηλώσει η αγαπημένη του σε πρόσφατη συνέντευξη.

Ο Μιχάλης με την σειρά του υποστήριξε πως το χειρότερο είναι ότι ανακυκλώνουμε πράγματα που δεν έχουν ουσία και μέσα από όλα αυτά αναδύεται η κακοπιστία, η κακοβουλία και ο φθόνος. “Το να διατείνεται κανείς ότι μια σχέση είναι αναληθής και ψεύτικη είναι εκ των πραγμάτων μια προσβλητική και αυθάδης ερώτηση… Το χειρότερο στη ζωή μας είναι η ανακύκλωση φτηνών, ευτελών, διαδόσεων και πραγμάτων. Η δημαγωγία και ο λαϊκισμός είναι ό,τι χειρότερο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε