Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μ. Χατζηγιάννης στον Θέμο: “Με την Ζέτα ζούμε μαζί και όλα πάνε καλά!”

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη…

Στην εκπομπή “ΟΛΑ 11” του Θέμου Αναστασιάδη βρέθηκε χθες το βράδυ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο γνωστός τραγουδιστής που σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει τις συναυλίες του βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

 
Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης που βρίσεται στην καλύτερη επαγγελματική, αλλά και προσωπική περίοδο της ζωής του μίλησε χωρίς φόβο και πάθος για όλα όσα τον απασχολούν και απάντησε στις “πικάντικες” ερωτήσεις του Θέμου. Ο ίδιος αναφέρθηκε στις δυο μεγάλες του αγάπες τη μουσική και την Ζέτα.
 
Μιλώντας για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για τη σχέση του με την Ζέτα, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε το εξής: “Διαβάζω κάθε Κυριακή τον τύπο και βλέπω πως πήγε η σχέση. Λέω, έλα εδώ καλή μου να δούμε τι προβλήματα είχαμε αυτήν την εβδομάδα”
 
Όσον αφορά το πως ξεκίνησε η σχέση τους, ο Μιχάλης αποκάλυψε το εξής:“Δεν ξεκίνησε στην Πάρο. Στην Πάρο μπορεί να εξελίχθηκε. Βοήθησαν όμως οι παραλίες, ο ήλιος… Η αρχή έγινε στα βραβεία του MAD. Μάλλον αυτή τη συγκλονιστική εμφάνιση είδα εγώ και συγκλονίστηκα” και πρόσθεσε πως στην Πάρο είχαν κάνει αρκετές βόλτες με την Ζέτα, αλλά η σχέση τους δεν είχε πάρει τέτοιες διαστάσεις.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε