Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Μ. Χρουσαλά: “Δεν είμαι σπάταλη. Ξοδεύω μόνο όσα μου χρειάζονται!”

Η νεαρή παρουσιάστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars”, τη ζωή με τον συζυγό της Λεό Πατίτσα και τη σχέση της με τα χρήματα.

Για τη συμμετοχή της στο show του Ant1 “Dancing with the stars”, την πρωτιά και τις αλλαγές που έχει φέρει στο καθημερινό της πρόγραμμα μίλησε η Μαριέττα Χρουσαλά. Η νεαρή παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στον συζυγό της Λεό Πατίτσα με τον οποίο είναι αχώριστοι, ενώ δεν έκρυψε τον προβληματισμό της για τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάμε.

 
Μιλώντας αρχικά για το “Dancing with the stars”, η Μαριέττα είπε σε συνέντευξή της στο “People”. “Μου έγινε η πρόταση, μου άρεσε πάρα πολύ σαν ιδέα, το συζήτησα με τους δικούς μου ανθρώπους και είπαμε πως είναι καλό. Άλλωστε, μου αρέσει ο χωρός και αυτό ακριβώς ήταν το μεγαλύτερό μου κίνητρο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
  
Για τη σχέση της με τα χρήματα, η Μαριέττα ανέφερε: “Γενικά είμαι πολύ οικονόμα. Ως άνθρωπος έχω μάθειμ από αυτά που βγάζω να ξοδεύω μόνο όσα μου χρειάζονται. Δεν είμαι καθόλου των υπερβολών και ό,τι έχω στην τσέπη μου να το ξοδεύω. Μου αρέσει να κάνω αποταμίευση, γιατί αυτό μου έμαθαν οι δικοί μου”.
 
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε