Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μadonna: περιμένει τη Visa για να εγκατασταθεί στο Λονδίνο!

Μετακόμισε γιατί χώρισε αλλά τώρα θέλει να επιστρέψει ξανά!

‘Ηταν 2008 όταν η Madonna μάζεψε τα πράγματά της και μετακόμισε στην Νέα Υόρκη μετά τον χωρισμό της με τον Guy Ritchie. Tότε είχε δηλώσει ότι θα έμενε για πάντα στην Νέα Υόρκη. Σήμερα, όμως, δύο χρόνια μετά η βασίλισσα της pop αγωνιά για την έκδοση της visa που θα της επιτρέψει να μετακομίσει ξανά στην Μεγάλη Βρετανία μαζί με τα παιδιά της.

‘Οπως αναφέρει η Daily Mail, τα παιδιά της Madonna, Λούρδη δεκατριών ετών, Rocco δέκα, ο υιοθετημένο David Banda πέντε και ο Mercy James τεσσάρων, γεννήθηκαν όλα στη Μεγάλη Βρετανία ωστόσο ο Rocco, γιος του Guy Ritchie είναι και ο μοναδικός που έχει βρετανικό διαβατήριο.

Επίσης, η εφημερίδα αναφέρει ότι σύμφωνα με πηγή η Madonna είχε ανάγκη τότε να μετακομίσει προκειμένου να πάρει μια ανάσα από τον χωρισμό αλλά τώρα είναι έτοιμη να επιστρέψει. Από την άλλη, ο Guy Ritchie ανυπομονεί για την στιγμή που θα επιστρέψουν τα παιδιά στο Λονδίνο ώστε να μπορεί να τα βλέπει πιο συχνά αλλά και να μεγαλώσουν με βρετανική παιδεία.

Από την άλλη, όμως, η Madonna φαίνεται να διαφωνεί καθώς τα παιδιά της παρακολουθούν ένα γαλλικό σχολείο στη Νέα Υόρκη, το οποίο διαθέτει και παράρτημα στο Kensington του δυτικού Λονδίνου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε