Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Mαίρη Χρονοπούλου: “Ουρλιάζω από τους πόνους”

Mαίρη Χρονοπούλου: “Ουρλιάζω από τους πόνους”

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για τον δύσκολο αγώνα που δίνει…

Στο νοσοκομείο «Χαντάσα» του Ισραήλ, παράρτημα του Memorial Hospital, σήκωσαν τα χέρια ψηλά! 
Σύμφωνα με την Espresso, η Μαίρη Χρονοπούλου επέστρεψε από τα Ιεροσόλυμα με την κατάσταση της υγείας της να είναι ιδιαίτερα επιβαρημένη. 

«Πονάω πολύ, αυτό δεν παλεύεται! Το κάψιμο έχει φοβερούς πόνους. Δεν είμαι καλά. Ουρλιάζω από τους πόνους. Είμαι χειρότερα από πριν. Φανταστείτε ότι έκανα τρεις εγχειρήσεις σε τρεις μήνες! Δυστυχώς, μετά το παλιό ατύχημα, ήρθε και το κάψιμο», περιγράφει στην εφημερίδα.

«Για άλλα πήγαμε και άλλα βρήκαν οι γιατροί εκεί. Πήγαμε για πλαστική μετά το κάψιμο. Οταν όμως ο γιατρός είδε τις εξετάσεις αίματος, είπε “γεια σας”. Φοβήθηκε, τρόμαξε! Δεν είχα καθόλου αίμα και μου βάζανε για οκτώμισι ώρες! Μόνο η εξέταση καρδιάς κράτησε μία ώρα κι ένα τέταρτο! Εδώ στην Ελλάδα βγάζουν ένα χαρτί και στο πετάνε χωρίς να σου εξηγήσουν. Παρ’ όλα αυτά, και στο “Χαντάσα” το μόνο που μου έκαναν ήταν εξετάσεις. Δεν μπορούσαν να προχωρήσουν σε θεραπεία. Ισως χρειαστεί να ξαναπάω, όταν οι εξετάσεις στο αίμα μου επανέλθουν στο φυσιολογικό. Προς το παρόν, παίρνω φάρμακα».

Η ηθοποιός εξέφρασε και την απογοήτευσή της για τους συναδέλφους της, που δεν την επισκέπτονται και συγκεκριμένα μίλησε για τη Μάρω Κοντού που της έστειλε χαιρετίσματα αλλά δεν έχει πάει να την δει.

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε πρόσφατη εμφάνισή της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε