Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μaison Martin Margiela for H&M: Τι δήλωσαν οι επώνυμοι που βρέθηκαν εκεί για την σειρά!

Μaison Martin Margiela for H&M: Τι δήλωσαν οι επώνυμοι που βρέθηκαν εκεί για την σειρά!

Πραγματοποιήθηκε στο flagship κατάστημα της Η&Μ, στην Ερμού 54, ένα exclusive fashion party για φίλους, συνεργάτες καθώς και εκπροσώπους του Τύπου για τον εορτασμό του λανσαρίσματος της συλλογής Maison Martin Margiela with H&M.

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο flagship κατάστημα της Η&Μ, στην Ερμού 54, ένα exclusive fashion party για φίλους, συνεργάτες καθώς και εκπροσώπους του Τύπου για τον εορτασμό του λανσαρίσματος της συλλογής Maison Martin Margiela with H&M. Μοναδική η εμφάνιση της Τάμτας σε μουσικό show που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την εκδήλωση. Οι καλεσμένοι είδαν φορεμένη τη συλλογή στους επώνυμους καλεσμένους και στις χορευτικές παραστάσεις της γνωστής χορογράφου Jenninings Chali, ενώ η DJ Μαρία Παπιδάκη κράτησε το πάρτυ μέχρι αργά το βράδυ.

Ο Απόστολος Τότσικας, η Νάντια Μπουλέ, ο Kώστας Μαρτάκης, η Ελένη Φουρέιρα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Άντα Λιβιτσάνου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το συγκρότημα Vegas, έφτασαν στο πάρτι φορώντας ρούχα της συλλογής Maison Martin Margiela with H&M. Η συλλογή θα διατίθεται από τις 15 Νοεμβρίου σε περίπου 230 καταστήματα παγκοσμίως. Στην Αθήνα, η συλλογή θα βρίσκεται στην Ερμού 54 και Πλάτωνος 5 στο Χαλάνδρι ενώ στη Θεσσαλονίκη, στη Τσιμισκή 40.

Πολλοί ακόμα επώνυμοι φίλοι της H&Μ τίμησαν το πάρτι με την παρουσία τους, όπως η Λυδία Παπαιωάννου, η Αλεξάνδρα Σταθακωστοπούλου, η Κική Τσόλκα, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Σοφία Στρατή, οι Freaky Fortune, ο Σπύρος Μαργαρίτης από τα MTV news, η Μαίρη Ρετσίνα, ο Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης και η Φωτεινή Κορρέ από το MAD που θέλησαν να δουν τη νέα συλλογή.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε